Κιβωτός του Κόσμου: Πώς ο π. Αντώνιος προσπαθεί να γλιτώσει την άσκηση δίωξης

Κιβωτός του Κόσμου: Πώς ο π. Αντώνιος προσπαθεί να γλιτώσει την άσκηση δίωξης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με όσα έχουν καταγγελθεί στις αρχές για την Κιβωτό του Κόσμου.

Μάλιστα, νέα στοιχεία για την υπόθεση έρχονται στην δημοσιότητα, την ώρα που αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την άσκηση δίωξης στον πατέρα Αντώνιο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Mega, ο ιδρυτής της οργάνωσης με ένα πολυσέλιδο υπόμνημα που κατέθεσε την Πέμπτη μέσω των δικηγόρων του στους εισαγγελείς ανηλίκων οι οποίοι διενεργούν την προκαταρκτική έρευνα, κάνει λόγο για «ανύπαρκτη ποινική υπόθεση που επιχειρείται να στηριχθεί σε κραυγαλέες αναλήθειες, φήμες, διαδόσεις, ψευδή και κατασκευασμένα δημοσιεύματα, με τη σύμπραξη καλοθελητών, που εποφθαλμιούν το έργο της Κιβωτού».

Παράλληλα, ο π. Αντώνιος θεωρεί ότι έχει στοχοποιηθεί, πιστεύει ότι υπάρχει ένα μεθοδευόμενο σχέδιο από τον 19χρονο που είναι και ο πρώτος καταγγέλλων και σε αυτό παρέσυρε και τον 15χρονο να καταθέσει το ίδιο για την σεξουαλική κακοποίηση.

Υπενθυμίζεται πως μέχρι στιγμής, έχουν καταθέσει 10 μάρτυρες υπεράσπισης για τον π. Αντώνιο και πληροφορίες από το περιβάλλον του αναφέρουν ότι υπάρχουν πάνω από 100 άτομα που είναι διαθέσιμα να καταθέσουν υπέρ του.

Εξελίξεις αναμένονται να υπάρχουν και στον οικονομικό έλεγχο που διεξάγεται στην «Κιβωτό του κόσμου».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS