Κολωνός: Έρxονται νέες συλλήψεις για τον βιασμό της 12χρονης - «Θα σου βρίσκω πελάτες και θα τα παίρνουμε μισά μισά»

Κολωνός: Έρxονται νέες συλλήψεις για τον βιασμό της 12χρονης - «Θα σου βρίσκω πελάτες και θα τα παίρνουμε μισά μισά»

Νέος κύκλος συλλήψεων με πελάτες-βιαστές της 12χρονης από τα Σεπόλια αναμένεται να ανοίξει τις επόμενες ημέρες.

Οι εξελίξεις είναι ανατριχιαστικές και ενδεικτικές των όσων ζούσε το παιδί στα... χέρια του Ηλία Μίχου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ταυτοποιηθεί 8 νέα πρόσωπα που φέρεται να βίασαν έναντι αμοιβής τη 12χρονη έπειτα από ραντεβού μέσω του Ηλία Μίχου. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα 8 πρόσωπα που έχουν ταυτοποιηθεί είναι δύο Έλληνες και 6 αλλοδαποί με καταγωγή από το Πακιστάν.

Τους περιέγραψε

Τους συγκεκριμένους φέρεται να έχει περιγράψει η 12χρονη στην τελευταία της κατάθεση στις αρχές Απριλίου, ενώ έχει δώσει πληροφορίες που βοήθησαν στην ταυτοποίησή τους, για τα σημεία που τους είχε συναντήσει, για τα αυτοκίνητά τους και άλλες λεπτομέρειες.
Μάλιστα, η μικρή φέρεται να αναγνώρισε τα πρόσωπα των 8 ανδρών ανάμεσα σε φωτογραφίες άλλων ατόμων που της έδειξαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας. Ήδη σχηματίζεται δικογραφία και αναμένεται να ασκηθούν ποινικές διώξεις εις βάρος τους, ενώ θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα εκδοθούν εντάλματα σύλληψης.

Μηνύματα

Παράλληλα, συνεχίζεται η έρευνα για τα πρόσωπα που ήδη έχουν προφυλακιστεί. Στο κινητό του λεγόμενου «Μιχάλη», του 58χρονου προφυλακισμένου για την ίδια υπόθεση ναυτικού, εντοπίστηκαν μέσω της εφαρμογής Instagram μηνύματα τα οποία ανακτήθηκαν από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. και προκαλούν φρίκη. Σε αυτά ο 58χρονος προτείνει στη 12χρονη: «Θα σου βρίσκω πελάτες και θα τα παίρνουμε μισά μισά. Μπορώ να σε βάλω σε μεγάλα κυκλώματα, αρκεί να είσαι συνεργάσιμη», ενώ σε άλλο σημείο ζητά από το κοριτσάκι να του βρει και άλλο κορίτσι. Μάλιστα της προτείνει να βρίσκει πελάτες και για τη 19χρονη αδερφή της, κάτι που απέρριψε αμέσως η 12χρονη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS