Κολωνός - Γείτονας Μίχου: Με τις γυναίκες ήταν πολύ χυδαίος και προκλητικός

Κολωνός - Γείτονας Μίχου: Με τις γυναίκες ήταν πολύ χυδαίος και προκλητικός

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για το «ποιόν» του Ηλία Μίχου, που κατηγορείται για βιασμόκατ' εξακολούθηση και εκπόρνευση της 12χρονης από τον Κολωνό.

Όπως αποκαλύπτει στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Το Πρωινό» γείτονας του 53χρονου παιδοβιαστή, ο Μίχος «έπαιρνε περιστασιακά κοπέλες στο μαγαζί και μάλιστα εργάζονταν για πολύ μικρά διαστήματα».

«Ήταν χυδαίος»

Όσον αφορά την καταγγελία μιας νεαρής ηθοποιού για σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από τον δράστη, ενόσω εργαζόταν στο μαγαζί του, τόνισε: «Γι' αυτήν την κοπέλα δεν ξέρουμε κάτι, περιστασιακά έπαιρνε κοπέλες διάφορες και βοήθαγαν στο μαγαζί. Τη συγκεκριμένη κοπέλα δεν την έχω δει στο μαγαζί, δεν ξέρω τι σχέση είχανε. Πολλές κοπέλες έχουν περάσει από το μαγαζί».

Μάλιστα, τόνισε πως με τις γυναίκες ο κατηγορούμενος ήταν πολύ προκλητικός, αναφερόμενος και στην περίπτωση μιας κοπέλας που εργαζόταν σε ένα γειτονικό κατάστημα και η οποία κατήγγειλε στο αφεντικό της σεξουαλική παρενόχληση από Μίχο.

«Με τις γυναίκες γενικά ήταν πολύ προκλητικός ήταν πολύ χυδαίος. Ενοχλούσε, ενοχλούσε λεκτικά ανήλικη. Ξέρω ‘γω περίπτωση που ενοχλούσε λεκτικά. Πολλές γυναίκες ενοχλούσε αλλά στο "όμορφο"», ανέφερε.

«Μερικές φορές ξέρω ενοχλούσε μια κοπέλα λεκτικά, αλλά αφόρητα μπορώ να πω, η οποία δουλεύει σε ένα κατάστημα πιο κάτω. Της έλεγε "είμαι τρελός για σένα, έχω πολλά λεφτά, πάμε να φύγουμε είμαι χωρισμένος, άσε με να σου αποδείξω πόσο σε αγαπάω" και τέτοιες βλακείες. Και η γυναίκα ήτανε παντρεμένη. Αυτός την πίεζε ασφυκτικά. Η κοπέλα τον κατέδωσε στο αφεντικό της και αυτός του έκανε επίθεση», πρόσθεσε ο γείτονας του Ηλία Μίχου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS