Κολωνός: H 12χρονη αναγνώρισε τουλάχιστον τέσσερις βιαστές - Ξέσπασε σε κλάματα κατά την κατάθεσή της

Κολωνός: H 12χρονη αναγνώρισε τουλάχιστον τέσσερις βιαστές - Ξέσπασε σε κλάματα κατά την κατάθεσή της

Τουλάχιστον τέσσερις βιαστές αναγνώρισε η 12χρονη από τον Κολωνό στη νέα κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς της Προστασίας Ανηλίκων που ερευνούν την υπόθεση βιασμού στον Κολωνό, εκ των οποίων όλοι συμφώνησαν να συναντηθούν μαζί της και πλήρωσαν τον Ηλία Μίχο.

Όπως αποκάλυψε στην τηλεόραση του MEGA ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, για την υπόθεση βιασμού στον Κολωνό η 12χρονη αναγνώρισε, κλαίγοντας, 4 ή 5 βιαστές από τις περίπου 10 φωτογραφίες που της έδειξαν οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση.

Άλλωστε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων έχουν στη διάθεσή τους όλα τα στοιχεία των συγκεκριμένων προσώπων, με τις συλλήψεις να γίνονται ενδεχομένως και τις επόμενες ώρες και να ολοκληρώνονται μέχρι το βράδυ της Τετάρτης (2/11/2022).

Τα κλάματα της ανήλικης κατά τις καταθέσεις της

Η 12χρονη ξεσπά σε κλάματα κάθε φορά που καλείται να καταθέσει για την υπόθεση στον Κολωνό. Το βάρος της υπόθεσης θα λύγιζε και έναν ενήλικα πολλώ δε μάλλον ένα κορίτσι μόλις 12 χρόνων. Η κατάθεσή της την Τρίτη συνεχίστηκε σε ειδική παιδοψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ., ώστε να ξετυλιχθεί και άλλο το κουβάρι της φρίκης.

Όταν το παιδί ανέκτησε τις δυνάμεις του, έδωσε σημαντικά στοιχεία στους αστυνομικούς, τα οποία πιθανότατα θα οδηγήσουν τουλάχιστον σε 7 νέες συλλήψεις για την υπόθεση, καθώς η 12χρονη περιέγραψε όλα όσα έζησε στον οίκο ανοχής.

«Θα της επιδειχθούν κάποιες φωτογραφίες για να αναγνωρίσει πρόσωπα και θα γίνουν κάποιες συμπληρωματικές ερωτήσεις σε σχέση με όλα αυτά που έχουν ειπωθεί μέχρι σήμερα», ανέφερε η Ασπασία Ταραχοπούλου.

Έφτασαν τους 15 οι αυτοβούλως παρόντες στη ΓΑΔΑ

Ακόμα δύο άντρες, 50 και 34 ετών, παρουσιάστηκαν στη ΓΑΔΑ, ανεβάζοντας τον αριθμό αυτών που πήγαν αυτοβούλως στις Αρχές σε 15. Και οι δύο, όπως και όλοι οι προηγούμενοι, δήλωσαν ότι συνομίλησαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, με άτομο που προσομοιάζει στην ανήλικη, δίχως να γνωρίζουν ότι επρόκειτο για παιδί.

«Η θέση τους είναι ότι δεν έχουν καταλάβει ότι μιλούν για ανήλικο άτομο. Όλοι διακόπτουν κάθε επαφή όταν αντιλαμβάνονται την ανηλικότητα» σχολίασε ο Όθωνας Παπαδόπουλος.

Ανάμεσα στους 213 άντρες, που, σύμφωνα με την Αστυνομία, έχουν συνομιλήσει στην εφαρμογή, με τον Μίχο όπως αποδεικνύεται που υποδυόταν την ανήλικη, είναι και ένας δημοσιογράφος, που εργάζεται σε περιφερειακό μέσο.

Όπως λέει ο ίδιος, μόλις μπήκε στην εφαρμογή τού προτάθηκε να συναντηθεί με μία κοπέλα στον Κολωνό.

«Μου λέει: :"Ενδιαφέρεσαι να βρεθούμε με δωράκι;" Λέω: "Τι εννοείς δωράκι;" Λέει: "Θα βρεθούμε στα Σεπόλια". Λέω: "Ευχαριστώ πολύ, γεια σας". Αρνήθηκα δηλαδή. Ούτε είχα παραπάνω συνομιλίες ούτε viber έδωσα. Για την ηλικία είμαι κάθετος, θέλω να τους σκοτώνουν αυτούς που τα κάνουν αυτά», περιέγραψε ο δημοσιογράφος.

Στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής, ο γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Σπυρόπουλος, ανακοίνωσε ότι διεγράφη από το κόμμα μέλος, που φέρεται να συνομιλούσε με την 12χρονη.

Ο Ανδρέας Σπυρόπουλος γραμματέας Κ. Πολιτικής επιτροπής ΠΑΣΟΚ δήλωσε: «Είναι ήδη εκτός κόμματος, διεγράφη, ναι, και για εμάς δεν υπάρχουν τέτοια διλήμματα».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS