Κολωνός: Ιδιωτικοί υπάλληλοι, υψηλά αμειβόμενοι οι δύο συλληφθέντες - Οι έρευνες συνεχίζονται προς κάθε κατεύθυνση

Κολωνός: Ιδιωτικοί υπάλληλοι, υψηλά αμειβόμενοι οι δύο συλληφθέντες - Οι έρευνες συνεχίζονται προς κάθε κατεύθυνση

Ραγδαίες οι εξελίξεις - Οι ίδιοι είχαν ενημερώσει ότι είχαν μπει στη διαδικτυακή εφαρμογή και είχαν συνομιλήσει με το ανήλικο κορίτσι


Τέσσερα νέα εντάλματα εκδόθηκαν από τις δικαστικές αρχές για τη υπόθεση βιασμού και μαστροπείας με θύμα το 12χρονο κορίτσι στα Σεπόλια.

Τις εξελίξεις στην υπόθεση δρομολόγησε η συμπληρωματική πολύωρη κατάθεση που έδωσε η ανήλικη παρουσία παιδοψυχολόγου, στη διάρκεια της οποίας φέρεται να αναγνώρισε και άλλα πρόσωπα που έχουν συγκεκριμένο ποινικό ρόλο στην υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τρία από τα πρόσωπα αυτά φέρονται να είναι ανάμεσα σε εκείνους που είχαν προσέλθει αυτοβούλως τις προηγούμενες ημέρες στην Αστυνομία. Οι ίδιοι είχαν ενημερώσει ότι είχαν μπει στη διαδικτυακή εφαρμογή και είχαν συνομιλήσει με το ανήλικο κορίτσι, υποστηρίζοντας όμως ότι δεν το είχαν συναντήσει.
Όμως, η ανήλικη αναγνώρισε στα πρόσωπά τους τους άνδρες που την είχαν βιάσει, όπως και τον τέταρτο κατηγορούμενο.

Μετά την κατάθεση της 12χρονης, η ανακρίτρια, με σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα, προχώρησε στην έκδοση νέων ενταλμάτων σύλληψης, ανεβάζοντας τον αριθμό των κατηγορουμένων σε συνολικά δέκα άτομα, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται προς κάθε κατεύθυνση.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δύο άνδρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώτος συλληφθείς είναι ένας 35χρονος άνδρας, άγαμος, κάτοικος δυτικής Αττικής και υψηλά αμειβόμενος ιδιωτικός υπάλληλος.

Ο δεύτερος συλληφθείς είναι 39 ετών από τα βόρεια προάστια, πατέρας ενός 9χρονου παιδιού και χωρισμένος. Εργάζεται σαν συνοδός ασφαλείας σε εταιρία security.

Οι άλλοι δύο άνδρες σε βάρος των οποίων εκκρεμούν τα εντάλματα σύλληψης είναι ένας ηλεκτρολόγος και ένας υπεύθυνος καταστήματος και οι δύο κάτοικοι δυτικής Αττικής.

Η αστυνομία έκανε πολύωρη έρευνα στο σπίτι και των δύο, για να βρει υλικό από τις ηλεκτρονικές συσκευές, προκειμένου να εντοπιστεί εάν έχουν συμμετοχή και σε άλλα εγκλήματα, εκτός από τον βιασμό της 12χρονης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ