Κολωνός: «Να πληρώσουν όσοι πείραξαν το παιδί μου», λέει η μητέρα της 12χρονης μέσα από τη φυλακή

Κολωνός: «Να πληρώσουν όσοι πείραξαν το παιδί μου», λέει η μητέρα της 12χρονης μέσα από τη φυλακή

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η προφυλακισμένη μητέρα της 12χρονης από τον Κoλωνό που έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star η 37χρονη που κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία ξέσπασε μέσα από τη φυλακή, όταν πληροφορήθηκε τις τελευταίες συλλήψεις που έκανε η αστυνομία για την υπόθεση.

«Όσοι πείραξαν το παιδί μου. Όσοι έκαναν κακό στο κοριτσάκι μου να πιαστούν και να πληρώσουν» φέρεται να λέει η μητέρα της 12χρονης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 37χρονη είναι απομονωμένη, προαυλίζεται ελάχιστα μακριά από συγκρατούμενες, ενώ έχει συχνή επικοινωνία με τους δικηγόρους της και την οικογένεια της.

Αρνείται τις κατηγορίες, αναγνωρίζει ότι είχε χάσει τον έλεγχο του παιδιού της

Περιμένει από μέρα σε μέρα την απόφαση για το αίτημα αποφυλάκισης. Και ρωτάει συνεχώς για τα ανήλικα παιδιά της αλλά και τη 12χρονη με την οικογένεια της να εξακολουθεί να τη στηρίζει.

Την ίδια ώρα δρομολογείται η διαδικασία μετά από σχετικό αίτημα στην εισαγγελία τα ανήλικα παιδιά να πάνε από το χαμόγελο του παιδιού στη γιαγιά ενώ κάποια παιδιά έχει ζητήσει να φροντίσει και η θεία.

Ήδη η εισαγγελέας ανήλικων επέτρεψε τις επισκέψεις της γιαγιάς και της ενήλικης κόρης στο «Xαμόγελο» ώστε να δουν τα παιδιά.

Παράλληλα, οι Αρχές αναζητούν διαμέρισμα κοντά στη γειτονιά του Μίχου που φέρεται να πήγαινε την ανήλικη για να συναντήσει πελάτες. Την ίδια στιγμή ο δικηγόρος της μητέρας, καταγγέλλει την ψυχολογική εξόντωση της ανήλικης με τις συχνές καταθέσεις της. Μόλις στα 12 της χρόνια η ανήλικη βιώνει έναν απίστευτο εφιάλτη. Η ζωή της έχει μετατραπεί σε κόλαση από τις καθημερινές αποκαλύψεις.

Οι πιο δύσκολες στιγμές, εκεί που ξεσπάει σε κλάματα, όταν πρέπει να αναγνωρίσει από τη λίστα των 212, τους ανθρώπους που την βίασαν. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρέπει να συνεχίσει τις συζητήσεις με την ανακρίτρια και την παιδοψυχολόγο, παρά την πίεση που υφίσταται σε αυτές.

Ο Ηλίας Μίχος, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό και μαστροπεία, εκτός από τον γκρίζο οίκο ανοχής στον οποίο φέρεται να πήγαινε την ανήλικη για τα ραντεβού της φρίκης είχε νοικιάσει ένα ακόμη διαμέρισμα. Ο εντοπισμός του είναι ιδιαίτερα κρίσιμος για τις αρχές.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS