Κολωνός: Προθεσμία για την Τετάρτη έλαβαν οι τρεις συλληφθέντες

Κολωνός: Προθεσμία για την Τετάρτη έλαβαν οι τρεις συλληφθέντες

Οι δυο πρώτοι είχαν συλληφθεί το βράδυ της Παρασκευής και το βράδυ του Σαββάτου αντίστοιχα οδηγήθηκαν μέσα στο Σαββατοκύριακο στον ανακριτή υπηρεσίας, που όμως δεν είχε τη δικογραφία ώστε να τη δώσει στους συνηγόρους τους, να ενημερωθούν επί αυτής και να ετοιμάσουν την απολογία τους, ενώ ο 34χρονος συνελήφθη χθες το απόγευμα και πέρασε το κατώφλι της ανακρίτριας για πρώτη φορά σήμερα.

Ειδικά για τον 33χρονο, ανύπαντρο και υπάλληλο φαρμακαποθήκης, από την Αγία Βαρβάρα, σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα υπάρχει ο ισχυρισμός για πρόβλημα διανοητικό, οπότε εξετάστηκε από γιατρό και αναμένεται γνωμάτευση. Ο 34χρονος είναι διοικητικός υπάλληλος νοσοκομείου και έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα από το υπουργείο Υγείας. Θα απολογηθούν και οι τρεις την Τετάρτη και επιστρέφουν για κράτηση στη ΓΑΔΑ.

Την ίδια ώρα, στα δικαστήρια της Ευέλπιδων αναμένεται η μητέρα του 12χρονου κοριτσιού που βίαζε και εξέδιδε ο 53χρονος Ηλίας Μίχος. Η 37χρονη αντιμετωπίζει τη βαρύτατη κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας, ωστόσο η ίδια αρνείται οποιαδήποτε τέτοια ενέργεια.

Στο πλευρό της βρίσκονται τα δυο μεγαλύτερα παιδιά της και η θεία των παιδιών και ήδη κατέθεσαν η κόρη και η θεία οι οποίες φέρεται να είπαν ότι η μητέρα δεν έχει καμία σχέση με την κατηγορία.

Η 37χρονη αναμένεται να αρνηθεί τις κατηγορίες που την βαρύνουν, υποστηρίζοντας ότι με διάφορα περιστατικά και αφορμές, ο Ηλίας Μίχος, είχε καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της οικογένειας και τη δικής της. Επίσης, θα προσπαθήσει να δικαιολογήσει και τα εμβάσματα που βρέθηκαν στον τραπεζικό της λογαριασμό από τον Ηλία Μίχο. Ο λόγος για κάποια ποσά που όπως υποστηρίζει η πλευρά της 37χρονης είναι της τάξης των 300 ευρώ που τα δικαιολογεί η μητέρα ως οικονομική βοήθεια του 53χρονου στην οικογένεια, όπως έκανε και άλλες φορές και δίνοντας εργασία στην ίδια αλλά και δίνοντάς της κάποια μικροποσά.

Σημειώνεται ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η έρευνα που γίνεται μετά την εντολή του κ. Βουρλιώτη, του επικεφαλής της Αρχής Ξεπλύματος Βρώμικου Χρήματος στους τραπεζικούς λογαριασμούς του Ηλία Μίχου και της 37χρονης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ