Κολωνός: Στο μικροσκόπιο των αρχών ακόμα 9 άνδρες που αναγνώρισε η 12χρονη στην κατάθεσή της

Κολωνός: Στο μικροσκόπιο των αρχών ακόμα 9 άνδρες που αναγνώρισε η 12χρονη στην κατάθεσή της

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό, σε μια υπόθεση που έχει σοκάρει όλη τη χώρα, με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες να βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας

Την ώρα που εννέα βιαστές βρίσκονται προφυλακισμένοι, η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων που χειρίζεται τις έρευνες εξακολουθεί να συγκεντρώνει στοιχεία για το βρόμικο κύκλωμα που είχε στήσει ο 53χρονος Ηλίας Μίχος.

Όπως προκύπτει, το 12χρονο κορίτσι στην τελευταία του κατάθεση αναγνώρισε αρκετά από τα άτομα που της υπέδειξαν σε φωτογραφίες οι αστυνομικοί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αριθμός τους έφτανε στους 13, με τους τέσσερις να έχουν ήδη συλληφθεί και προφυλακιστεί.

Για τα υπόλοιπα άτομα, η ανήλικη έδωσε στους αστυνομικούς όσα στοιχεία γνώριζε για τα ραντεβού ή την διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας, μέσα από το προφίλ που χειριζόταν ο παιδοβιαστής και μαστροπός Ηλίας Μίχος.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων θα ερευνήσουν σε συνεργασία με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τα ηλεκτρονικά ίχνη των προσώπων αυτών και θα αναζητήσουν μέχρι ποιο σημείο έφτασαν οι συνομιλίες των δύο πλευρών.

Μένει πλέον να φανεί αν τα στοιχεία που θα συγκεντρωθούν και θα παραδοθούν στον ανακριτή είναι ικανά ώστε να εκδοθούν εντάλματα για νέες συλλήψεις.

Παράλληλα, η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει το ενδεχόμενο ο Ηλίας Μίχος να είχε επιχειρήσει να προσεγγίσει δύο ακόμη νεαρά κορίτσια ηλικίας 14 ετών. Οι αστυνομικοί θα ανασύρουν από το κινητό του διαγραμμένα αρχεία, τα οποία ενδεχομένως να ρίξουν επιπλέον «φως» στην φρικτή αυτή υπόθεση.

Αναζητούν τον «Μιχάλη»

Αντίθετα με τα όσα λέει για τη μητέρα της, η 12χρονη κατακεραυνώνει τον περιβόητο Μιχάλη, ένα πρόσωπο το οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα αλλά φέρεται ωστόσο να έκλεινε και εκείνος ραντεβού.

«Με τον Μιχάλη δεν έχω συναντηθεί ποτέ. Ο Ηλίας έστελνε μηνύματα στον Μ. λέγοντας ότι είμαι εγώ που τα στέλνω. Του είχε πει ότι έχω ανάγκη από λεφτά κι αυτός έβρισκε φίλους του. Και ο Μιχάλης μου έκλεινε τα ραντεβού μέσω Instagram και τους έδινε το τηλέφωνό μου. Στον Μ. είχα πει ότι είμαι 16», είπε η 12χρονη στην κατάθεσή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί, εντόπισαν «ροζ» φωτογραφίες και βίντεο με το κοριτσάκι και στα κινητά ορισμένων εκ των ήδη συλληφθέντων, υλικό το οποίο τους είχε στείλει ο Ηλίας Μίχος.

«Αυτή η γυναίκα, αν σκεφτείς 8 παιδιά τι να προλάβει; Να ψωνίσει, να τα πάει σχολείο, να τα πλύνει… Είχαν απόλυτη εμπιστοσύνη σε αυτόν και εγώ είχα πάει παλιά και ψώνιζα από εκεί πέρα στα παιδάκια κανένα παγωτό, καμία σοκολάτα όταν πήγαινα και είχαν απόλυτη εμπιστοσύνη όλη η γειτονιά εκεί πέρα «σαν τον Μίχο δεν υπάρχει» όπου έβλεπε φτωχό έτρεχε, αυτός όμως είχε τον σκοπό του γιατί έτρεχε», λέει η θεία της 12χρονης.

Ο Μίχος μάλιστα φέρεται ότι ζητούσε από 20 έως 25 ευρώ για γυμνές και ημίγυμνες φωτογραφίες και 50 έως 70 ευρώ για τα «ροζ» βίντεο. Εκείνο όμως, που εξετάζεται, είναι το εάν ο Ηλίας Μίχος, έχοντας «παγιδεύσει» με κάμερες το μαγαζί του, είχε τη δυνατότητα να μεταδίδει «ζωντανά» από το υπόγειο της φρίκης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ