Κολωνός: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο ληστής πέφτει στο έδαφος μετά τους πυροβολισμούς

Κολωνός: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο ληστής πέφτει στο έδαφος μετά τους πυροβολισμούς

Ταινία δράσης θύμιζε το συμβάν που εκτυλίχθηκε σήμερα στις 11.00 το πρωί στην οδό Λένορμαν στον Κολωνό , όταν 38χρονος που λήστεψε υποκατάστημα τράπεζας επί της οδού Αχιλλέως, στην προσπάθεια σύλληψής του, επιτέθηκε με μαχαίρι κατά αστυνομικού, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να κάνει χρήση του υπηρεσιακού του όπλου, πυροβολώντας δύο φορές.

Βίντεο ντοκουμέντο

Το MEGA εξασφάλισε βίντεο ντοκουμέντο ελάχιστα λεπτά μετά την καταδίωξη, στο οποίο διακρίνεται ο δράστης αιμόφυρτος στο έδαφος μετά τους πυροβολισμούς που δέχτηκε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 38χρονος αλβανικής υπηκοότητας άνδρας, το πρωί της Τρίτης λήστεψε τράπεζα στην περιοχή του Κολωνού, ωστόσο, εκείνη την ώρα βρισκόταν στο υποκατάστημα ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, ο οποίος έκανε ανάληψη από το ΑΤΜ της τράπεζας.

Όταν ο αστυνομικός αντιλήφθηκε τη ληστεία, έκανε σήμα σε έναν μοτοσικλετιστή που περνούσε από το σημείο να σταματήσει και χρησιμοποιώντας τη συγκεκριμένη μοτοσικλέτα κυνήγησε τον 38χρονο. Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, ο εκτός υπηρεσίας αστυνομικός, ειδοποίησε τους συναδέρφους του ενημερώνοντάς τους για το πού κινείται ο δράστης.

Τελικά, στη διασταύρωση της Λένορμαν με την Παλαμιδίου, ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης με μία ομάδα ΔΙΑΣ, προσπάθησαν να περικυκλώσουν τον 38 και τότε, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο δράστης κινήθηκε με μαχαίρι απειλητικά προς το μέρος τους.

Τότε, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ένας από τους αστυνομικούς έκανε χρήση του υπηρεσιακού του όπλου και τον πυροβόλησε δύο φορές στην κοιλιακή χώρα.

Σημειώνεται πως ο δράστης είχε απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν για κλοπές, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, απείθεια, ενώ είχε νοσηλευτεί και σε ψυχιατρική κλινική.

Η επιχείρηση της αστυνομίας με τη σύλληψη του δράστη έχουν καταγραφεί από κάμερες καταστημάτων και οδικής κυκλοφορίας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ