Κορωνοϊός: Εισαγγελική παρέμβαση για τον πρώην επόπτη που φέρεται να έλεγε στην 51χρονη, που κατέληξε, να μην διασωληνωθεί

Κορωνοϊός: Εισαγγελική παρέμβαση για τον πρώην επόπτη που φέρεται να έλεγε στην 51χρονη, που κατέληξε, να μην διασωληνωθεί

Η γυναίκα ήταν αρνήτρια του κοροναϊού και του εμβολίου και όταν οι γιατροί της ανακοίνωσαν ότι πρέπει να τη διασωληνώσουν, σύμφωνα με την εκπομπή «ΤLIVE» του Alpha, επικοινώνησε μέσω διαδικτύου με επόπτη δημόσιας υγείας.


Παρέμβαση εισαγγελέα υπήρξε για τις ενέργειες του πρώην επόπτη, ο οποίος φέρεται να παρότρυνε την 51χρονη να υπογράψει προκειμένου να μην διασωληνωθεί, με αποτέλεσμα να καταλήξει πριν από λίγα 24ωρα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, ύστερα από επιπλοκές του κοροναϊού.

Τις τελευταίες ώρες, μάλιστα, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ τηλεοπτικών καναλιών, είδαν το φως της δημοσιότητας μηνύματα που φέρεται να αντάλλαξε η γυναίκα με τον επόπτη υγείας, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο προϊστάμενος Eισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης ζήτησε να γίνει προκαταρκτική εξέταση, σύμφωνα με τις πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA.

Το πρώτο σκέλος της εξέτασης σχετίζεται με την διασπορά ψευδών ειδήσεων, καθώς ο πρώην επόπτης κατηγορεί γιατρούς ότι χρηματίστηκαν για να προωθήσουν το εμβόλιο. Ενώ, το δεύτερο και πιο σημαντικό, έχει σχέση με αξιόποινες πράξεις που συνδέονται με τον θάνατο της 51χρονης.

Σημειώνεται πως η γυναίκα ήταν αρνήτρια του κοροναϊού και του εμβολίου και όταν οι γιατροί της ανακοίνωσαν ότι πρέπει να τη διασωληνώσουν, σύμφωνα με την εκπομπή «ΤLIVE» του Alpha, επικοινώνησε μέσω διαδικτύου με επόπτη δημόσιας υγείας που βρίσκεται σε αναστολή και εκείνος την συμβούλευσε, να μη διασωληνωθεί και να καλέσει την αστυνομία.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ τηλεοπτικών καναλιών, ο πρώην επόπτης υγείας την προέτρεπε να υπογράψει για να μην διασωληνωθεί και στη συνέχεια να φύγει από το νοσοκομείο, ενώ εκείνη νοσούσε με κοροναϊό. «Υπόγραψε και φύγε. Μη δεχθείς. Δεν μπορούν χωρίς συναίνεση να σου κάνουν τίποτα. Κάλεσε την αστυνομία. Υπόγραψε και ανέλαβε την ευθύνη» της έγραφε μεταξύ άλλων, όταν η γυναίκα τον ρώτησε τι έπρεπε να κάνει.

Στη συνέχεια η γυναίκα του λέει πως και ο σύζυγός της βρίσκεται στο νοσοκομείο με οξυγόνο. Ο επόπτης υγείας σε ρόλο γιατρού, που δηλώνει υπό παραίτηση στο Facebook, της λέει ξανά να αναλάβει την ευθύνη και να φύγει ωστόσο της εξηγεί πως δεν είναι κακό να διασωληνωθεί αλλά δεν μπορεί να της πει γιατί δεν ξέρει τι της συμβαίνει!

Οι συνομιλίες τους είναι χαρακτηριστικές

Πασχαλίνα: Κύριε Τ… Είμαι Παπανικολάου. Θέλουν να με διασωληνώσουν με οξυγόνο 93-94. Μπορείτε να με βοηθήσετε; B Πνευμονολογική…

Επόπτης: Τι έπαθες; Υπόγραψε και φύγε. Μη δεχθείς. Δεν μπορούν χωρίς συναίνεση να σου κάνουν τίποτα. Κάλεσε την αστυνομία. Υπόγραψε και ανέλαβε την ευθύνη.

Πασχαλίνα: Πώς να καλέσω αστυνομία; Αφού είμαι με οξυγόνο. Δεν μπορώ να μιλήσω.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ