Κορωνοϊός: Εισαγγελική παρέμβαση για τον θάνατο του ανεμβολίαστου 21χρονου

Κορωνοϊός: Εισαγγελική παρέμβαση για τον θάνατο του ανεμβολίαστου 21χρονου

Αναμένεται να ξεκινήσει εισαγγελική έρευνα για τον θάνατο ανεμβολίαστου 21χρονου στη Θεσσαλονίκη. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τις καταγγελίες βάσει των οποίων ο νεαρός δεν μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο από τους γονείς του παρά τις εισηγήσεις των γιατρών και πέθανε από επιπλοκές του κοροναϊού στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου».


Από την άλλη, σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς του διαψεύδουν τις εν λόγω καταγγελίες. Να σημειωθεί ότι όλα τα μέλη της οικογενείας του νεαρού είναι ανεμβολίαστα.

Παρουσίασε θρομβώσεις

Οι θεράποντες ιατροί αναφέρουν πως ο άτυχος νέος είχε ήπια υποκείμενα νοσήματα και δεν είχε εμβολιαστεί. Η κατάστασή της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαία τις τελευταίες μέρες με αποτέλεσμα να παρουσιάσει θρομβώσεις, στη συνέχεια πνευμονική εμβολή, έμφραγμα του μυοκαρδίου και να καταλήξει.

Μάχη των ιατρών

Μεγάλη μάχη έδωσαν οι γιατροί στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη για να τον κρατήσουν στη ζωή ενώ θλίψη προκαλεί το γεγονός ότι οι γονείς του καθυστέρησαν πολύ να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Δεν μεταφέρθηκε έγκαιρα στο νοσοκομείο

Ο νεαρός κόλλησε κοροναϊό και παρέμεινε στο σπίτι χωρίς οι γονείς να ζητήσουν άμεσα ιατρική βοήθεια. Χρειάστηκε η κατάσταση να φτάσει στο απροχώρητο για να ζητηθεί ιατρική φροντίδα. Συγκεκριμένα το παιδί κόλλησε κοροναϊό αρχές Σεπτεμβρίου και στις 16 Σεπτεμβρίου μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο νοσοκομείο.

Η κατάστασή του επιδεινώθηκε και προ οκταημέρου όταν εισήχθη στην εντατική και διασωληνώθηκε. Ο 21χρονος ήταν υπέρβαρος και έπασχε από άσθμα. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών ο νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ