Κορωνοϊός: Κατέληξε άνδρας από το γηροκομείο στον Αγιο Παντελεήμονα

Κορωνοϊός: Κατέληξε άνδρας από το γηροκομείο στον Αγιο Παντελεήμονα

Κατεγράφη ο πρώτος θάνατος από κορωνοϊό άνδρα που φιλοξενούνταν στο γηροκομείο στον Αγιο Παντελεήμονα που εντοπίστηκαν 40 κρούσματα.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ ο 79χρονος από το γηροκομείο κατέληξε χθες στον Ευαγγελισμό όπου είχε μεταφερθεί και είχε διασωληνωθεί.

Να σημειωθεί ότι στο γηροκομείο εντοπίστηκαν 40 κρούσματα κορωνοϊού. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ στον άνδρα είχε γίνει τεστ στις 15 Σεπτεμβρίου που είχε βρεθεί αρνητικό, ωστόσο τις επόμενες ημέρες η πορεία της υγείας του δεν εξελίχθηκε καλά με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μπει στο νοσοκομείο και να διασωληνωθεί.

Να σημειωθεί ότι χθες υπήρξε παρέμβαση εισαγγελέα για να διερευνηθεί η περίπτωση του εν λόγω γηροκομείου στον Αγιο Πεντελεήμονα με τα 40 κρούσματα.

Οπως είπαν και οι αρμόδιοι από την πρώτη στιγμή σε τέτοιες περιπτώσεις τον κορωνοϊό στις δομές μεταφέρουν συνήθως οι υπάλληλοι. Ο Παναγιώτης Αρκουμανέας, πρόεδρος του ΕΟΔΥ, ανέφερε συγκεκριμένα ότι νοσηλευτές του εν λόγω γηροκομείου φαίνεται να νοσούν εδώ και δύο εβδομάδες. Ωστόσο, δεν έχει εντοπιστεί ο ασθενής 0, ο άνθρωπος δηλαδή που πρώτος μετέφερε τον κορωνοϊό σε αυτή την κλειστή δομή. Από προχθές το βράδυ έχουν τεθεί σε ισχύ περιοριστικά μέτρα στο εν λόγω γηροκομείο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 18|04|24 17:22

Cupra Leon e-TSI 150 PS ... Με σπορ DNA [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ