Κορωνοϊός: Πού εντοπίζονται τα κρούσματα -Ελαφρώς μειωμένα στην Αθήνα, στα ίδια επίπεδα Πάτρα και Θεσσαλονίκη

Κορωνοϊός: Πού εντοπίζονται τα κρούσματα -Ελαφρώς μειωμένα στην Αθήνα, στα ίδια επίπεδα Πάτρα και Θεσσαλονίκη

Στο κόκκινο βρίσκεται για μια ακόμα ημέρα η Αττική καθώς εκεί καταγράφονται 532 κρούσματα του κορωνοϊού σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ.

Έτσι, για μια ακόμη ημέρα περισσότερα από τα μισά κρούσματα κορωνοϊού εντοπίζονται στην Αττική, με τις μολύνσεις στο κέντρο της Αθήνας να εμφανίζονται ωστόσο μειωμένες σε σύγκριση με την χθεσινή ανακοίνωση.

Η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων την Πέμπτη 04-02

koronoios pinakas geografiki 04 02 1koronoios pinakas pinakas geografiki 04 02 2

Συγκεκριμένα, από το σύνολο των 1.067 νέων κρουσμάτων, 532 εντοπίζονται στην Αττική, εκ των οποίων 129 στο κέντρο της Αθήνας. Τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων καταγράφει ο ΕΟΔΥ και στον δυτικό τομέα Αθηνών (101), όπου η διάδοση του κορωνοϊού μοιάζει ιδιαίτερα αυξημένη τις τελευταίες ημέρες.

Το βράδυ της Τρίτης, ο καθηγητής και μέλος της επιτροπής για τον κορωνοϊό, Νίκος Σύψας αναφέρθηκε στα κρούσματα της Αττικής, εντοπίζοντας μεγάλη διασπορά στην Κυψέλη και τα Πατήσια.
Την ίδια ώρα, η Θεσσαλονίκη καταγράφει 83 κρούσματα του κορωνοϊού το τελευταίο εικοσιτετράωρο και η Αχαΐα 81. Αυξημένο αριθμό μολύνσεων καταγράφει και η Εύβοια, με 55 περιστατικά, ενώ 31 διαγνώσεις ανακοινώθηκαν από την περιφέρεια Χαλκιδικής.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 18|04|24 17:22

Cupra Leon e-TSI 150 PS ... Με σπορ DNA [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ