«Θα έπρεπε να ντρέπεσαι»: Αγριοι καβγάδες μεταξύ επιβατών στο μετρό για μάσκες και μέτρα προστασίας -Νέο βίντεο

«Θα έπρεπε να ντρέπεσαι»: Αγριοι καβγάδες μεταξύ επιβατών στο μετρό για μάσκες και μέτρα προστασίας -Νέο βίντεο

Καθημερινότητα τείνουν να γίνουν πλέον τα επεισόδια και οι διαπληκτισμοί στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, με επιβάτες να πιάνονται ακόμη και στα χέρια για τη χρήση μάσκας.

Η πλειοψηφία των πολιτών τηρεί με ευλάβεια τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό, ωστόσο ένα μικρό σύνολο ατόμων -οι λεγόμενοι αρνητές της μάσκας- προκαλεί καθημερινά προβλήματα στις αστικές συγκοινωνίες. Μετά λοιπόν τα περιστατικά με φωνές και σπρωξιές για τη μάσκας που είδαν το φως της δημοσιότητας τις προηγούμενες ημέρες, σήμερα αποκαλύπτονται νέα συμβάντα από την Αθήνα.

«Θα έπρεπε να ντρέπεσαι» Χαρακτηριστικό είναι το περιστατικό που κατέγραψε το iefimerida.gr σήμερα το πρωί στην «μπλε» γραμμή του μετρό με τελικό προορισμό τη Νίκαια. Νεαρή γυναίκα εισήλθε στον συρμό, κάθισε σε θέση που ήταν τοποθετημένη ειδική σήμανση απαγόρευσης δίπλα σε άλλη επιβάτιδα, ενώ η μάσκα της δεν κάλυπτε και τη μύτη και το στόμα, όπως επανειλημμένα έχουν συστήσει οι ειδικοί.

Οταν της έγινε παρατήρηση να φορέσει σωστά τη μάσκα, η γυναίκα αντέδρασε και δήλωσε... νοσηλεύτρια, προκαλώντας τις αντιδράσεις των άλλων επιβατών, οι οποίοι της ζήτησαν να δείξει μεγαλύτερη υπευθυνότητα, ειδικότερα στην περίπτωση που ισχύει η ιδιότητά της. «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι», ακούγεται να της λέει η επιβάτιδα από το διπλανό κάθισμα.

Τον χτύπησε και τον έφτυσε στο πρόσωπο μέσα στον ηλεκτρικό

Παράλληλα, άλλο ένα περιστατικό έγινε γνωστό μετά από καταγγελία γυναίκας στο Facebook, στον σταθμό του ηλεκτρικού «Αγιος Νικόλαος», όταν ένας άνδρας 45-50 ετών μπήκε δίχως μάσκα στον συρμό και άρχισε να βήχει. Ενας νεαρός που βρισκόταν σε πολύ κοντινή απόσταση του έκανε παρατήρηση λέγοντάς του να μη βήχει πάνω του και να φορέσει τη μάσκα του.

Σύμφωνα με την αυτόπτη μάρτυρα, Αμαρυσία Σιγάλα-Παρασκευοπούλου, ο άνδρας αμέσως στράφηκε κατά του νεαρού και τον έφτυσε στο πρόσωπο. Ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί, αφού στη συνέχεια τον χτύπησε με μεγάλη δύναμη στην πόρτα του βαγονιού με αποτέλεσμα να ραγίσει το τζάμι. Ακολούθως έφυγε ανενόχλητος προς τον προορισμό του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS