Κορωνοϊός: Πώς γίνεται η απολύμανση των αεροσκαφών της AEGEAN -Πώς καθαρίζεται ο αέρας

Κορωνοϊός: Πώς γίνεται η απολύμανση των αεροσκαφών της AEGEAN -Πώς καθαρίζεται ο αέρας

Αυστηρά μέτρα βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων ακολουθούν η AEGEAN και ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών.

Ακολουθώντας τις οδηγίες των αρμόδιων Αρχών και τα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα για τις αεροπορικές μετακινήσεις που ανακοινώθηκαν για τον κορωνοϊό, προχώρησαν ήδη στην εφαρμογή νέων ενισχυμένων μέτρων και διαδικασιών που εξασφαλίζουν την προστασία και την ασφάλεια των ταξιδιωτών, καθόλη τη διάρκεια της ταξιδιωτικής εμπειρίας: από την άφιξη στο αεροδρόμιο, την προετοιμασία της πτήσης , έως το ασφαλές και άνετο ταξίδι τους, μέχρι και την αποβίβαση.

Πώς γίνεται ο καθαρισμός και η απολύμανση στα αεροσκάφη

Στα βίντεο που ακολουθούν αποκαλύπτονται τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας που εφαρμόζονται σε όλα τα στάδια του ταξιδιού, συμπεριλαμβανομένης της διαδικασίας καθαρισμού και απολύμανσης των αεροσκαφών. 

 


Πώς καθαρίζεται και ανακυκλώνεται ο αέρας στα αεροσκάφη

Ο αέρας στο αεροπλάνο είναι πολύ καθαρός γιατί ανακυκλώνεται και ανανεώνεται κάθε 3 λεπτά με τη χρήση υψηλής τεχνολογίας φίλτρων, τα οποία συγκρατούν το μεγαλύτερο ποσοστό βακτηριδίων και ιών. Ο Διευθυντής Υπηρεσιών Εδάφους της AEGEAN, Πάνος Νικολαϊδης περιγράφει τις διαδικασίες.

 

 

 

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ