Κορωνοϊός: Πού εντοπίζονται τα νέα κρούσματα -396 από τα 880 στην Αττική, 85 στη Θεσσαλονίκη

Κορωνοϊός: Πού εντοπίζονται τα νέα κρούσματα -396 από τα 880 στην Αττική, 85 στη Θεσσαλονίκη

Στην Αττική συγκεντρώνονται για μια ακόμα ημέρα τα περισσότερα από τα νέα κρούσματα κορωνοϊού που ανακοίνωσε νωρίτερα ο ΕΟΔΥ.
Σύμφωνα λοιπόν με τον ΕΟΔΥ, 396 κρούσματα κορωνοϊού εντοπίζονται το τελευταίο 24ωρο στην Αττική, εκ των οποίων 86 στα βόρεια προάστια των Αθηνών και 95 στο κέντρο της πρωτεύουσας. Περιορισμένα σε σχέση με την ανακοίνωση της Κυριακής είναι τα κρούσματα στον Πειραιά, που καταγράφει 58.

Συνολικά, στη χώρα καταγράφοτναι 880 νέα κρούσματα κορωνοϊού, ενώ 346 είναι διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ της χώρας. Να σημειωθεί πως, ως είθισται, την Κυριακή ο αριθμός των τεστ κορωνοϊού είναι περιορισμένος. Συγκεκριμένα το τελευταίο εικοσιτετράωρο πραγματοποιήθηκαν περίπου 15.000 τεστ.

Η κατανομή των κρουσμάτων κορωνοϊού σε Θεσσαλονίκη και Αχαΐα


Την ίδια ώρα, στη Θεσσαλονίκη διαπιστώθηκαν το τελευταίο 24ωρο 85 νέες μολύνσεις και στην Αχαΐα 65. Από την υπόλοιπη επικράτεια, η Λάρισα καταγράφει 31 νέα κρούσματα του κορωνοϊού και η Εύβοια 18.
koronoios katanomi kroysmatwn 22 02

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ