Κορωνοϊός: Τουλάχιστον 40 κρούσματα σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων στη Θεσσαλονίκη

Κορωνοϊός: Τουλάχιστον 40 κρούσματα σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων στη Θεσσαλονίκη

Τουλάχιστον 40 θετικά κρούσματα κορωνοϊού έχουν εντοπιστεί σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων στην περιοχή της Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr η αρχική ενημέρωση έκανε λόγο για 23 θετικά κρούσματα, ωστόσο μετά από τη διενέργεια ελέγχων κατά του κορωνοϊού, ο αριθμός ανέρχεται σε τουλάχιστον 40. Η πλειονότητα των ασθενών είναι ασυμπτωματικοί και έχουν τεθεί σε περιορισμό, ωστόσο έχει σημάνει συναγερμός στους υπόλοιπους εργαζόμενους της κλινικής.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ορισμένοι ασθενείς που εμφάνισαν συμπτώματα κορωνοϊού μεταφέρθηκαν για νοσηλεία στο «Παπανικολάου» και στην ιδιωτική κλινική «Αρωγή».

Άγνωστος παραμένει ο αριθμός των ανεμβολίαστων, ενώ πηγές εξηγούν στο ThessToday.gr ότι όλο το προσωπικό είναι πλήρως εμβολιασμένο. Ανησυχία επικρατεί κυρίως στους εργαζόμενους καθαριότητας και στους συνοδούς, οι οποίοι καθημερινά ερχόντουσαν σε επαφή με τους ασθενείς της κλινικής.

Μετά τον εντοπισμό των κρουσμάτων οι ιθύνοντες της υγειονομικής μονάδας προχωρούν στη διαδικασία ιχνηλάτησης, σε μια προσπάθεια αναχαίτισης της διασποράς ανάμεσα στους ηλικιωμένους.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ