Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον 51χρονο που κρατώντας στο χέρι ένα κατσαβίδι σκόρπισε τον τρόμο το μεσημέρι της Κυριακής (30/3) στο Κορωπί.
Ο άνδρας που είναι γνώριμος των Αρχών από παλιά, τραυμάτισε χθες με κατσαβίδι στο κεφάλι άτομο μέσα σε αστικό λεωφορείο και στη συνέχεια εισέβαλε στο Αστυνομικός Τμήμα της περιοχής τραυματίζοντας άλλους τρεις αστυνομικούς. Ωστόσο, όπως αποκαλύπτεται προτού εξαπολύσει αυτές τις δύο επιθέσεις, νωρίτερα είχε καρφώσει έναν ακόμη άνδρα στο μάτι!
Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο 51χρονος δράστης προσέγγισε ένα ζευγάρι σε στάση λεωφορείου. Τότε, απευθύνθηκε στον άνδρα και τον ρώτησε «αν είναι εκείνος ο μανάβης» και στη συνέχεια του επιτέθηκε με το κατσαβίδι και τον κάρφωσε στο μάτι.
Ο άνθρωπος μεταφέρθηκε η ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο και πλέον νοσηλεύεται στο Γεννηματάς. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άνδρας έχασε το μάτι του.









