Κούγιας για Πισπιρίγκου: Τη μη θανατηφόρα ποσότητα κεταμίνης δεν την χορήγησε η κατηγορουμένη

Κούγιας για Πισπιρίγκου: Τη μη θανατηφόρα ποσότητα κεταμίνης δεν την χορήγησε η κατηγορουμένη

Στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας και αναφέρθηκε στη δίκη, η οποία ξεκίνησε χθες με την κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης τους, Τζωρτζίνας.

Υπενθυμίζεται πως ο μάρτυρας ξεκίνησε με την περιγραφή της γνωριμίας και εν συνεχεία της σχέσης, του γάμου του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου και της γέννησης των παιδιών τους. Ο μάρτυρας περιέγραψε στο δικαστήριο τη διττή συμπεριφορά της κατηγορουμένης, η οποία, όπως είπε, «είχε εμμονή» μαζί του, ακόμα και μέσα από το κελί της φυλακής, ενώ «ως μάνα υπήρξε υπόδειγμα».

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στην εν λόγω πολύκροτη δίκη.

«Ο Μάνος Δασκαλάκης δεν είναι σημαντικός μάρτυρας. Μάλιστα αρχικά είχε αξιολογηθεί ως 55ος μάρτυρας. Σημαντικές είναι οι καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, ιατροδικαστών και παθολογοανατόμων που εξέτασαν το παιδί», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ποινικολόγος.

Σχετικά με τα όσα κατέθεσε ο Μάνος Δασκαλάκης ο κ. Κούγιας είπε πως «προκάλεσαν έκπληξη στο δικαστήριο τα όσα ανέφερε για μοιχεία της 34χρονης και παιδί εκτός γάμου» ενώ διευκρίνισε πως όταν είπε για κάποιον που θα βρεθεί σε δύσκολη θέση στις 7 Φεβρουαρίου, δεν εννοούσε κάποιον που θα κατηγορηθεί για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Τέλος, αναφορικά με την κεταμίνη, ο κ. Κούγιας επισήμανε πως «Η κεταμίνη δεν χορηγήθηκε από την κατηγορουμένη ούτε ήταν η ποσότητα θανατηφόρα, το παιδί πέθανε ή από παθολογικά αίτια ή από λάθος γιατρών».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS