Κούγιας: Ο άνδρας που κλωτσάει τη Βαρβάρα Κίρκη δεν είναι ο Θέμης Αδαμαντίδης αλλά γόνος εύπορης οικογένειας

Κούγιας: Ο άνδρας που κλωτσάει τη Βαρβάρα Κίρκη δεν είναι ο Θέμης Αδαμαντίδης αλλά γόνος εύπορης οικογένειας

Επίθεση κατά της Βαρβάρας Κίρκη για κατάθεση ψεύτικων στοιχείων εις βάρος του Θέμη Αδαμαντίδη εξαπέλυσε ο συνήγορος του τραγουδιστή, Αλέξης Κούγιας.

«Η κυρία αυτή υποστήριξε πως ο κ. Αδαμαντίδης τη χαστούκισε, της τράβηξε τα μαλλιά και την κλώτσησε, στο βίντεο που διακινεί στο διαδίκτυο και στο οποίο φαίνεται μία σκιά δεν αποδεικνύεται τίποτα τέτοιο» συνέχισε και επεσήμανε πως «στο βίντεο αυτός που την κλωτσά είναι ένας άλλος κύριος, γόνος εύπορης οικογένειας, πριν ενάμιση μήνα, κάτι που δείχνει ότι το προκαλούσε και εκείνη».

«Ούτε το βίντεο ούτε κάποιο άλλο στοιχείο έχει κατατεθεί, και σήμερα μάλιστα στην δικογραφία δεν υπήρχε τίποτα, όλα αυτά που διαρρέουν είναι αναληθή» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Στη συνέχεια, κατηγόρησε την Βαρβάρα Κίρκη ότι έπαιρνε χρήματα από τον τραγουδιστή. «Όταν τον έχανε, τον αναζητούσε σε χώρους που σύχναζε για να του παίρνει χρήματα, ενώ το πρόβλημα ξεκίνησε όταν κατάλαβε ότι δεν θα γίνει ποτέ επίσημη σύντροφος του κ. Αδαμαντίδη» υποστήριξε.

Όσο για την καταγγελία και της πρώην συζύγου του καλλιτέχνη, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά και η οποία ζει πλέον στη Βουλγαρία ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε πως «12 χρόνια δεν έκανε καμία καταγγελία πουθενά και μάλιστα πήρε κρυφά τα παιδιά και πήγε να ζήσει στη Βουλγαρία με το νέο σύντροφό της. Ο κ.Αδαμαντίδης θα μπορούσε να της υποβάλλει μήνυση και για αρπαγή, όμως δεν το έκανε. Απορώ πως γίνεται οι δύο προηγούμενες γυναίκες του να υποστηρίζουν πως ήταν υπόδειγμα πατέρα και οι κυρίες αυτές να τον καταγγέλουν για ξυλοδαρμό», τόνισε ο γνωστός ποινικολόγος, ενώ ξεκαθάρισε πως «δεν υπάρχει πιθανότητα συμβιβασμού με την κ. Κίρκη».

Ο κ. Κούγιας αναφέρθηκε και στην αναβολή εκδίκασης της υπόθεσης διαψεύδοντας ότι υπήρχε κώλυμα από τον δικηγόρο της κ. Κίρκη και διευκρινίζοντας ότι «ο λόγος ήταν η απουσία της μηνύτριας με την δικαιολογία ότι δεν έχει υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση, που ενώ της έχει παραγγελθεί δεν έχει πάει ακόμη για την ολοκλήρωση των εξετάσεων αυτών».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS