Κουκάκι: Στην ανακρίτρια εντός της ημέρας ο 53χρονος - Αμετανόητος για το έγκλημα - «Πιστεύω ότι με απατούσε»

Κουκάκι: Στην ανακρίτρια εντός της ημέρας ο 53χρονος - Αμετανόητος για το έγκλημα - «Πιστεύω ότι με απατούσε»

Ενώπιον της ανακρίτριας θα οδηγηθεί εντός της ημέρας ο 53χρονος καθ'ομολογίαν δολοφόνος της γυναίκας του στο Κουκάκι.

Θυμίζουμε πως τη 46χρονη είχε βρει νεκρή ο γιος της μέσα σε μία λίμνη αίματος, φέροντας τραύματα από μαχαίρι.

Ειδικότερα, εις βάρος του κατηγορουμένου ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της οπλοχρησίας και της απειλής σε βάρος του θύματος, καθώς σύμφωνα με καταθέσεις είχε απειλήσει τη σύζυγό του και κατά το παρελθόν.

«Πίστευα ότι με απατούσε»

Ο γυναικοκτόνος σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει μετανιώσει για το έγκλημα που ομολόγησε ότι διέπραξε, αναφέροντας ότι πίστευε πως η γυναίκα του, με την οποία βρισκόταν σε διάσταση τον τελευταίο καιρό, τον απατούσε. 

«Δεν έχω μετανιώσει για την πράξη μου. Πιστεύω ότι με απατούσε. Λυπάμαι μόνο για τα παιδιά και τη μητέρα μου. Την ζήλευα. Πίστευα ότι με απατούσε. Είχα φύγει και επέστρεψα πριν από ένα μήνα στο σπίτι. Το βράδυ της Πέμπτης γύρισα από τη δουλειά στις 23:30. Είδα ότι είχε ετοιμάσει βαλίτσες να φύγει διακοπές. Τη ρώτησα πού πάει και δεν μου έλεγε. θύμωσα και τη χτύπησα. Με χτύπησε και εκείνη. Πήρα το μαχαίρι από το τραπέζι και την χτύπησα», φέρεται να είπε μετά τη σύλληψή του.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να έχει πει ότι πριν από το έγκλημα είχε καταναλώσει αλκοόλ. Αφού χτύπησε με ένα κουζινομάχαιρο την άτυχη 46χρονη τηλεφώνησε στο γιο του και στη συνέχεια έφυγε με το αυτοκίνητό του με κατεύθυνση το Σούνιο. Στο ύψος της Παλαιάς Φώκαιας το όχημα βγήκε από το δρόμο, ο 53χρονος τραυματίστηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς που τον αναζητούσαν.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS