Κούγιας για Μάνο Δασκαλάκη: «Δεν σκοτώνεις τα παιδιά σου για έναν κλαρινογαμπρό»

Κούγιας για Μάνο Δασκαλάκη: «Δεν σκοτώνεις τα παιδιά σου για έναν κλαρινογαμπρό»

«Δεν σκοτώνεις τα παιδιά σου για έναν κλαρινογαμπρό», δήλωσε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, μιλώντας για τον Μάνο Δασκαλάκη,
λίγο πριν τον εξετάσει ως μάρτυρα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών.

«Δεν ξέρω αν υπάρχουν ερωτήσεις από την πλευρά της υποστηρίξεως κατηγορίας. Λογικά ο πρώτος μάρτυρας θα πρέπει να απαντήσει στις δικές μου ερωτήσεις. Να περιμένετε τις ερωτήσεις, νομίζω πως θα έχει ενδιαφέρον η δίκη σήμερα», δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας αρχικά έξω από τα δικαστήρια.

Και συνέχισε: «Πολλές φορές στα δικαστήρια, κάποιοι μεταβάλλονται από μάρτυρες σε κατηγορούμενοι. Δεν μιλάω για την ουσία της υπόθεσης, που είναι η ανθρωποκτονία, μιλάω γενικότερα για τη δικαστική συμπεριφορά. Είναι δικαίωμα του δικαστηρίου, όταν αντιληφθεί ότι κάποιος καταθέτει πράγματα που δεν είναι αληθινά, ακόμη και αυτεπαγγέλτως να τον παραπέμψει στον αντίστοιχο εισαγγελέα».

«Δεν σκοτώνεις τα παιδιά σου για έναν κλαρινογαμπρό»

«Σήμερα αρχίζει η κατάρρευση ενός συστήματος που κατάφερε να καταργήσει ακόμη και τη λειτουργία της δικαιοσύνης», τόνισε ο Αλέξης Κούγιας.

«Δεν με ενδιαφέρει εάν η εντολέας μου είχε εξωσυζυγική σχέση. Αυτό απλώς αναδεικνύει άλλα πράγματα», ανέφερε και σημείωσε πως αν είναι αλήθεια αυτό που ισχυρίστηκε ο Μάνος Δασκαλάκης, «ο μύθος που αναπτύχθηκε ότι δήθεν η εντολέας μου ήταν τόσο ερωτευμένη μαζί του και εξαιτίας αυτού του έρωτα, μόνο και μόνο για να κρατήσει αυτό τον γόητα, σκότωνε τα παιδιά της, αυτό λέει το βούλευμα, τότε καταλαβαίνετε ότι οδηγεί σε κατάρρευση. Δεν σκοτώνεις τα παιδιά σου για έναν κλαρινογαμπρό».

Δείτε το βίντεο:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ