Δίκη για δολοφονία Άλκη: «Πυρά» Κούγια στους συνηγόρους των «12» -Έλεος, σεβασμός στα θύματα

Δίκη για δολοφονία Άλκη: «Πυρά» Κούγια στους συνηγόρους των «12» -Έλεος, σεβασμός στα θύματα

Αιχμές για τη στάση των συνηγόρων υπεράσπισης των 12 κατηγορουμένων για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού και την επίθεση στους φιλάθλους του Άρη, άφησε ο δικηγόρος της οικογένειας του αδικοχαμένου 19χρονου, Αλέξης Κούγιας.

Ο κ. Κούγιας σε δηλώσεις του πριν από την έναρξη της σημερινής δίκης, τόνισε συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το GRTimes.gr: «έλεος, ένας σεβασμός σε αυτά τα παιδιά τα οποία έχουν περάσει μια μεγάλη ταλαιπωρία»

Κούγιας: Αντί να βοηθήσουν τη διαδικασία, προβαίνουν σε ακραίες επιλογές και επιθέσεις

Υπογράμμισε έπειτα «σκεφτείτε μπροστά σου να σφάζουν με δρεπάνια και καραμπιτ τον φίλο σου και να έχεις μπροστά σου αυτούς τους 12, οι οποίοι έχουν επιλέξει τους καλύτερους δικηγόρους της βορείου Ελλάδος και της νοτίου Ελλάδος -και δικαίωμα τους είναι- και αντί να βοηθήσουν τη διαδικασία και να απαλύνουν τον πόνο των γονέων, προσπαθούν με ακραίες επιλογές, ακόμα και με επιθέσεις (θυμάμαι ακόμη τον συνάδελφο που επετέθη στη μητέρα του Άλκη και δεν μπορώ να τον χαρακτηρίσω)».

Στη συνέχεια υπογράμμισε πως δεν καταλαβαίνει για ποιον λόγο γίνεται αυτό, λέγοντας ακόμη ότι «εμείς θα βοηθήσουμε τη Δικαιοσύνη να εκδώσει μια δίκαιη απόφαση.

Όμως, θα πρέπει όλοι να σεβαστούμε αυτό που όλη η Ελλάδα περιμένει: μια δίκαιη δίκη».

Σε ο,τι αφορά τους γονείς του Άλκη Καμπανού, ο κ. Κούγιας είπε πως «μπορεί οι άνθρωποι να μη μιλούν, αλλά όταν γυρίζουν στο σπίτι τους και συζητούν αυτά που συμβαίνουν στη δίκη, είναι άσχημα».

Υπενθυμίζεται πως η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού συνεχίζεται σήμερα, ενώ οι 12 οπαδοί, που κατηγορούνται για την επίθεση και τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, παραδέχονται την παρουσία τους στο περιστατικό, αλλά κανείς δεν έχει ομολογήσει ποιος χτύπησε θανάσιμα τον άτυχο 19χρονο φίλαθλο του Άρη.

Δείτε όσα δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ