Κρήτη: Βρέφος επτά μηνών πέθανε μετά από λοίμωξη του αναπνευστικού

Κρήτη: Βρέφος επτά μηνών πέθανε μετά από λοίμωξη του αναπνευστικού

Τραγική κατάληξη είχε η περιπέτεια υγείας ενός βρέφους επτά μηνών στην Κρήτη, το οποίο έχασε τη ζωή του παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Το μωρό βρισκόταν στα Χανιά για διακοπές με τους γονείς του, που είναι από την Ολλανδία, όταν παρουσίασε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Οι γονείς του βρέφους το μετέφεραν στο νοσοκομείο της πόλης, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε λοίμωξη του αναπνευστικού συστήματος.

Σύμφωνα με τη διάγνωση, το παιδί έπασχε από βρογχίτιδα, ενώ η κατάστασή του κρίθηκε σοβαρή.

Διακομίστηκε στο Ηράκλειο λόγω του ιατρικού ιστορικού του

Το βρέφος αντιμετώπιζε εκ γενετής προβλήματα υγείας και είχε βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό. Για τον λόγο αυτό, οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη μεταφορά του στο «Βενιζέλειο» Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Εκεί έγιναν μεγάλες προσπάθειες για να σταθεροποιηθεί η κατάσταση της υγείας του. Ωστόσο, το επτά μηνών βρέφος δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και κατέληξε στο νοσοκομείο.

   

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2014-2026 YSTEROGRAFO NEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ