Κρίσιμη η κατάσταση του Γιώργου Τράγκα - Υπέστη έμφραγμα και του τοποθέτησαν stents

Κρίσιμη η κατάσταση του Γιώργου Τράγκα - Υπέστη έμφραγμα και του τοποθέτησαν stents

Πολύ κρίσιμη χαρακτηρίζεται από τους γιατρούς η κλινική εικόνα του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα, που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο «Σωτηρία» λόγω λοίμωξης COVID-19.

Ο δημοσιογράφος που δεν είχε εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού εισήχθη αρχικά στο «Σωτηρία» λόγω επιδείνωσης των συμπτωμάτων της COVID-19 εμφανίζοντας εικόνα πνευμονίας και την Τετάρτη ξεκίνησε η χορήγηση οξυγόνου, είτε μέσω της συσκευής high flow oxygen therapy είτε μέσω της συσκευής bipap. Οι συσκευές bipap είναι αυτές που χορηγουν οξυγόνο υπό μεγάλη πίεση.

Χθες Πέμπτη ωστόσο ο κ. Τράγκας υπέστη οξύ καρδιακό επεισόδιο (έμφραγμα) και κρίθηκε απαραίτητη η τοποθέτηση stents. Μεταφέρθηκε στην Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική του «Σωτηρία», όπου στο Αιμοδυναμικό Εργαστήριο έγινε επιτυχής τοποθέτηση των stents για τη διάνοιξη των αποφραγμένων αρτηριών.

Από τα ξημερώματα της Παρασκευής νοσηλεύεται και πάλι στην ΜΕΘ Covid του νοσοκομείου καθώς παραμένει αιμοδυναμικά ασταθής λόγω της σοβαρής στεφανιαίας νόσου, με την ιατρική ομάδα της Μονάδας να χαρακτηρίζει «πολύ σοβαρή» την κλινική του εικόνα.

Mε ανάρτησή του στα social media o εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος του τονίζει πως «η κατάσταση της υγείας του προέδρου Γιώργου Τράγκα κρίνεται πλέον εξαιρετικά κρίσιμη και σοβαρή. Το επόμενο 24ωρο είναι καθοριστικό για την όποια εξέλιξη».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS