Κρήτη: Απολογείται 38χρονη που πέταξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της -Τι αναμένεται να καταθέσει

Κρήτη: Απολογείται 38χρονη που πέταξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της -Τι αναμένεται να καταθέσει

Στα δικαστήρια Ηρακλείου προσήχθη το πρωί του Σαββάτου (29/10) η 38χρονη που έριξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγός της στην Κρήτη.

Η κατηγορούμενη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, λίγα λεπτά πριν τις οκτώ το πρωί, έφτασε στο δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου προκειμένου να απολογηθεί.

Υπενθυμίζεται ότι η 38χρονη παραδόθηκε το απόγευμα της Τρίτης (25/10) στην αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου και μεταφέρθηκε υπό άκρα μυστικότητα στον Εισαγγελέα την Τετάρτη (26/10), όπου της άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος της για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Παράλληλα ο εν διαστάσει σύζυγος της νοσηλεύεται στη Μονάδα Εγκαυμάτων του Θριάσιου νοσοκομείου της Αθήνας, όπου μεταφέρθηκε, με σοβαρότατα τραύματα στο πρόσωπο, το θώρακα και το λαιμό, ενώ κινδυνεύει να χάσει και το μάτι του.

Τι αναμένεται να καταθέσει η 38χρονη

Η 38χρονη παραδέχεται ότι διέπραξε το αδίκημα έχει δηλώσει πως «θόλωσα και του έριξα το μπουκαλάκι με το καυστικό υγρό», επειδή ανέφερε πως ήταν θύμα κακοποιητικής συμπεριφοράς τόσο από τον 36χρονο όσο και από τον αδερφό του, ενώ κουβαλούσε το καυστικό υγρό μαζί της για άμυνα.

Μάλιστα, στον ALPHA, είχε δηλώσει προ ολίγων ημερών πως «δεν αισθάνεται περήφανη για την πράξη της» και ότι είχε συναντήσει συνολικά τέσσερις φορές τον 36χρονο στο ξενοδοχείο, μέσα σε διάστημα 40 ημερών καθώς όπως είπε «είχε ακόμη αισθήματα για εκείνον».

Τι ακριβώς συνέβη στο ξενοδοχείο

Πώς βρέθηκαν όμως οι δύο σύζυγοι -που βρίσκονταν το τελευταίο διάστημα σε διάσταση- να κλείνουν ραντεβού σε ξενοδοχείο;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, την πρωτοβουλία για τη συνάντηση πήρε η 38χρονη. Οι δυο τους είχαν κανονίσει να βρεθούν στο ξενοδοχείο, με τον 36χρονο να φτάνει στο σημείο στις 22:50 το βράδυ της της 21ης Οκτωβρίου.

Εκεί το εν διαστάσει ζευγάρι συνευρέθηκε ερωτικά και περίπου στις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου (22/10), ο 36χρονος έφυγε από το δωμάτιο και πήγε σε ένα μπαρ.

Αργότερα, όταν ο άνδρας επέστρεψε και πάλι στο ξενοδοχείο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, περίπου στις 4:45 τα ξημερώματα βγήκε ουρλιάζοντας από το δωμάτιο, αμέσως μόλις δέχθηκε το καυστικό υγρό στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με την κατηγορούμενη, εκείνος είχε επιθυμία για ερωτική συνεύρεση, ενώ εκείνη δεν ήθελε, αφήνωντας αιχμές ότι την κακοποίησε σεξουαλικά, τη χτύπησε, την απείλησε και εκείνη έβγαλε το οξύ που είχε στην τσάντα της και του το έριξε για να γλιτώσει.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ