Κρήτη: Αθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης η 22χρονη που σκοτώθηκε σε τροχαίο - Σε βαθύ πένθος το Ηράκλειο για τον χαμό της

Κρήτη: Αθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης η 22χρονη που σκοτώθηκε σε τροχαίο - Σε βαθύ πένθος το Ηράκλειο για τον χαμό της

Θλίψη έχει σκορπίσει στο Ηράκλειο ο θάνατος 22χρονης σε τροχαίο στο 13ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ηρακλείου- Αρχανών, τη νύχτα της 25ης Μαρτίου.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, το αυτοκίνητο που οδηγούσε μία 22χρονη, η οποία κατευθυνόταν από τις Κάτω στις Πάνω Αρχάνες, εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω σε έναν κορμό δέντρου. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε πολύ σοβαρά η συνεπιβάτιδα, επίσης 22 ετών.

Η Πέννυ ήταν η συνοδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου η οποία μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου άφησε την τελευταία της πνοή. Την ίδια στιγμή, η οδηγός που ήταν φίλη της 22χρονης συνελήφθη, ενώ δεν φέρει τραυματισμούς.

Η 22χρονη είχε υπάρξει αθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης στον Κολυμβητικό Όμιλο Ηρακλείου και μάλιστα είχε καταφέρει να διακριθεί πολλές φορές.

Ο ΚΟΗ έχει βυθιστεί στο πένθος για τον χαμό της 22χρονης που μέχρι χθες εξακολουθούσε να ασχολείται με τον σύλλογο, ως βοηθός προπονήτριας στην συγχρονισμένη κολύμβηση.

22xroni

22xroni1

22xroni2

22xroni3

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS