Κρήτη: Ένταλμα σύλληψης για τον έναν από τους δύο «νταήδες» στον Μυλοπόταμο

Κρήτη: Ένταλμα σύλληψης για τον έναν από τους δύο «νταήδες» στον Μυλοπόταμο

Το απόγευμα της Δευτέρας εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον 38χρονο οδηγό, που γρονθοκόπησε τους τουρίστες στον Μυλοπόταμο της Κρήτης.

Σε βάρος των δύο κρητικών, έχει σχηματιστεί δικογραφία για παραβίαση του νόμου περί όπλων, για φθορά ξένης περιουσίας και για απλές σωματικές βλάβες. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες επικοινώνησαν μέσω δικηγόρου με την Ασφάλεια για να εκφράσουν την πρόθεσή τους να παραδοθούν.

Οι δύο δράστες της επίθεσης, 36 και 38 ετών έχουν βαρύ παρελθόν καθώς είναι γνώριμοι στις Αρχές, ο ένας για συμπλοκές και ο δεύτερος για υποθέσεις ναρκωτικών. Την ίδια στιγμή, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος έχει ζητήσει την άμεση κινητοποίηση των αρχών τον εντοπισμό των υπόπτων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει και παρέμβαση της αυτοδιοίκησης για να παραδοθούν οι δύο Κρητικοί άντρες στην αστυνομία.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή, όταν ένας πατέρας με τους δύο γιους και την κόρη του ηλικίας περίπου 25 ετών, είχαν νοικιάσει ένα αυτοκίνητο και κινούνταν στον περιφερειακό δρόμο του Μυλοπόταμου, λίγο έξω από το Πέραμα. Εκεί, προσπέρασαν -νόμιμα- ένα αγροτικό στο οποίο επέβαιναν δύο Κρητικοί. Αυτό ήταν η αφορμή για να γίνουν έξαλλοι οι δύο ντόπιοι οι οποίοι κατευθείαν εμβόλισαν το αυτοκίνητο με το αγροτικό τους για να τρομοκρατήσουν τους ξένους. Οι Γερμανοί ακολούθησαν το αυτοκίνητο και ζήτησαν ευγενικά να σταματήσει για να ανταλλάξουν στοιχεία. Επί πολλή ώρα οι δύο άντρες συνέχιζαν να χτυπούν με το αγροτικό τους το ενοικιαζόμενο ΙΧ των Γερμανών και λίγο αργότερα οι δύο Κρητικοί προσπέρασαν το αυτοκίνητο των τουριστών.

Ωστόσο, το πρωτοφανές περιστατικό δεν τελείωσε εκεί, καθώς μετά από λίγο, και τα δύο αυτοκίνητα σταμάτησαν. Ο ένας κρητικός, ο οδηγός του αγροτικού κατέβηκε από το όχημα με άγριες διαθέσεις και άρχισε να χτυπά τον έναν Γερμανό νεαρό που ήταν ο συνοδηγός. Τότε, ο αδερφός του βγήκε από το όχημα για να τον υπερασπιστεί. Όμως δεν έφτανε αυτό, ο Κρητικός συνοδηγός κρατούσε ένα μαχαίρι 20 εκατοστών, γεγονός που τρομοκράτησε τους Γερμανούς οι οποίοι έτρεξαν να μπουν στο αυτοκίνητο για να φύγουν άμεσα.

Η άγρια καταδίωξη όμως ξεκίνησε και πάλι για τους άτυχους Γερμανούς επισκέπτες της χώρας μας. Το αγροτικό συνέχισε να χτυπάει το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο και όταν τους προσπέρασαν έκαναν κατευθείαν όπισθεν για να καρφωθεί η καρότσα του αγροτικού στο παρμπρίζ του αυτοκίνητου. Οι επιβάτες όμως του οχήματος σώθηκαν χάρη στην παρέμβαση των ντόπιων. Σοκαρισμένοι οι Γερμανοί τουρίστες έφτασαν στο ξενοδοχείο τους με το διαλυμένο αυτοκίνητο και διασχίζοντας το Ρέθυμνο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS