Κρήτη: Στον εισαγγελέα οι δύο δράστες της επίθεσης σε βάρος Γερμανών τουριστών - Είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι στον συνοδηγό

Κρήτη: Στον εισαγγελέα οι δύο δράστες της επίθεσης σε βάρος Γερμανών τουριστών - Είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι στον συνοδηγό

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται από τα ξημερώματα οι δύο Κρητικοί που απείλησαν με μαχαίρι Γερμανούς και στη συνέχεια εμβόλισαν με το αγροτικό τους το ΙΧ των τουριστών.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο δράστες εμφανίστηκαν σε περιπολικό της ΕΛΑΣ στα Λιβάδια Μυλοποτάμου στις 3:30 τα ξημερώματα, παραδόθηκαν και συνελήφθησαν. Να σημειωθεί ότι τη νύχτα ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό τους και οι δύο δράστες αντιλαμβανόμενοι ότι ο κλοιός έσφιξε, παραδόθηκαν στο περιπολικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 38χρονος είναι ο οδηγός του αγροτικού και το πρόσωπο που έβγαλε μαχαίρι και απείλησε τους τουρίστες και εν συνεχεία εμβόλισε το όχημά τους. Στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρχές για συμπλοκή, ωστόσο δεν υπήρχε καταδικαστική απόφαση σε βάρος του.

Απαγορεύσεις

Ο 35χρονος συνοδηγός του οχήματος είχε απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών. Μάλιστα, του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι, χρηματική εγγύηση, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και ήταν υποχρεωμένος να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα.

Οι δύο συλληφθέντες, σύμφωνα με πληροφορίες είναι από διαφορετικά χωριά του Ρεθύμνου. Να σημειωθεί ότι μετά τη σύλληψή τους οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια Ρεθύμνου και αναμένεται εντός της ημέρας να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS