Κρήτη: Εκφοβισμός και σεξουαλική παρενόχληση σε 7χρονη - «Αφήστε με, πονάω» φώναζε στις τουαλέτες του σχολείου

Κρήτη: Εκφοβισμός και σεξουαλική παρενόχληση σε 7χρονη - «Αφήστε με, πονάω» φώναζε στις τουαλέτες του σχολείου

Το παιδί, όπως τόνισε, ήταν στην τουαλέτα του σχολείου την ώρα του διαλείμματος και παιδιά Ε’ τάξης του έκαναν άσεμνες χειρονομίες.

Πρόκειται για τη δεύτερη καταγγελία που έρχεται στο Cretalive για το ίδιο σχολείο και η υπόθεση βρίσκεται πια στα χέρια της Δικαιοσύνης. Η μητέρα αναφέρει πως το κορίτσι της έχει ξεσπάσματα θυμού ενώ ακόμα και σήμερα την ενοχλούν τα μεγαλύτερα παιδιά.

Σύμφωνα με την ίδια, της κλωτσούν την τσάντα, την κοιτάνε αγριεμένα και η μικρή φοβάται να πάει στο σχολείο. Πρόσφατα, έγινε μια εκδήλωση στον χώρο του σχολείου και το παιδί δεν ήθελε να παρευρεθεί για να μην είναι στον ίδιο χώρο με τα άλλα παιδιά. Η μητέρα του παιδιού θέλει να μπορεί η κόρη της να είναι ασφαλής στο σχολείο, να μη χάσει την εμπιστοσύνη της.

Το παιδί έχει ήδη ξεκινήσει συνεδρίες με παιδοψυχολόγο για να αντιμετωπίσει αυτό το περιστατικό. «Μέχρι πότε θα έχει αυτό το τραύμα στην ψυχή του;», αναρωτιέται η μητέρα του, που ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει ότι συνέβη κάτι τέτοιο στο παιδί της και, μάλιστα, μέσα στο σχολείο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ