Κρήτη: Εστιάτορας κλώτσησε έγκυο γάτα μπροστά σε πελάτες -Πέθαναν τα μωρά της [βίντεο]

Κρήτη: Εστιάτορας κλώτσησε έγκυο γάτα μπροστά σε πελάτες -Πέθαναν τα μωρά της [βίντεο]

Μια νέα υπόθεση κακοποίησης ζώου ήρθε χθες Σάββατο 15 Ιουλίου, στη δημοσιότητα, μετά από καταγγελία στο neakriti.gr.

Πρόκειται για έναν άνδρα περίπου 50 ετών, ο οποίος έχει καφέ-μεζεδοπωλείο στο χωριό Χουστουλιανά του δήμου Γόρτυνας στο Ηράκλειο, ο οποίος όπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσιεύει το neakriti.gr, να κλωτσάει και να διώχνει το πεινασμένο ζώο.

Όπως κατήγγειλε η κάτοικος, η οποία διατηρεί επιχείρηση απέναντι από το μεζεδοπωλείο, ο εν λόγω άνδρας είχε ανάψει ψησταριά και οι μυρωδιές είχαν οδηγήσει μερικά αδέσποτα στο σημείο που περίμεναν για μια λιχουδιά.

Κλώτσησε τη γάτα που βρισκόταν κάτω από τραπέζι

«Η γάτα ήταν κάτω από ένα τραπέζι με τουρίστες και νιαούριζε, χωρίς όμως να ενοχλεί όταν ο 50χρονος την έδιωξε και την κλώτσησε, με τους πελάτες και όσους βρισκόταν εκεί να μένουν με το στόμα ανοιχτό», περιγράφει η κ. Ζαχαρένια.

Σύμφωνα με την ίδια το περιστατικό σημειώθηκε περίπου πριν δύο εβδομάδες, με αντίστοιχα σκηνικά με αδέσποτα ζώα να έχουν επαναληφθεί και άλλες φορές από τον 50χρονο άνδρα.

Η γάτα ήταν έγκυος

«Όταν είδαμε τι γινόταν φρικάραμε, το γατάκι το φροντίζαμε εδώ στη γειτονιά και απ’ όσο ξέρω ήταν έγκυος, όμως μετά την κακοποίησή της έχασε τα μωρά της», υποστηρίζει η κ. Ζαχαρένια μιλώντας στο neakriti.gr.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ