Κρήτη: Έτοιμοι να παραδοθούν οι δράστες της επίθεσης σε Γερμανούς τουρίστες

Κρήτη: Έτοιμοι να παραδοθούν οι δράστες της επίθεσης σε Γερμανούς τουρίστες

Από ώρα σε ώρα αναμένεται να παραδοθούν οι δράστες της επίθεσης σε Γερμανούς τουρίστες στην Κρήτη, που θίχτηκαν από μία προσπέραση και άρχισαν να τους καταδιώκουν.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το βράδυ της Κυριακής οι δύο δράστες του περιστατικού στον Μυλοπόταμο, που φέρονται να είναι γνωστοί στις αρχές καθώς έχουν ποινικό ιστορικό, επικοινώνησαν μέσω δικηγόρου με την Ασφάλεια για να εκφράσουν την πρόθεσή τους να παραδοθούν.

Πρόκειται για δύο άτομα ηλικίας 36 και 38 ετών. Ο ένας μάλιστα έχει απασχολήσει την αστυνομία στο παρελθόν για συμπλοκές και ο δεύτερος για υποθέσεις ναρκωτικών. Δεν έχουν συλληφθεί καθώς δεν εντοπίστηκαν στο πλαίσιο του Αυτοφώρου.

Κρύφτηκαν

Μετά την επίθεση κρύφτηκαν και δεν βρέθηκαν κατά τη διάρκεια ερευνών τόσο στα δικά τους σπίτια όσο και σε εκείνα στενών συγγενών τους. Σε βάρος τους, έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων, για φθορά ξένης περιουσίας και για απλές σωματικές βλάβες.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν οι Γερμανοί τουρίστες, το απόγευμα της Παρασκευής 19 Αυγούστου 2022, μπήκαν στο ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο τους το πρωί προκειμένου να εξερευνήσουν την περιοχή. Χωρίς να το καταλάβουν, όπως είπαν, προσπέρασαν αγροτικό αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρίσκονταν δυο Κρητικοί, ηλικίας 36 και 38 ετών. Οι τελευταίοι άρχισαν να τους καταδιώκουν. Όταν τους έφτασαν ξεκίνησαν να εμβολίζουν το αυτοκίνητό τους.

Απειλή με μαχαίρι

Ο οδηγός του αγροτικού οχήματος φέρεται να απείλησε με μαχαίρι τους τουρίστες, όταν η οικογένεια ζήτησε τα στοιχεία του οδηγού μετά την ζημιά που προκάλεσε στο ενοικιαζόμενο όχημα. Στην συνέχεια, όπως κατήγγειλε η οικογένεια των Γερμανών, οι φερόμενοι ως δράστες τους επιτέθηκαν με τα χέρια προκαλώντας σωματικές βλάβες στον έναν εκ των γιών και φθορές στο όχημα τους. Η οικογένεια προέβη σε μήνυση στο ΑΤ Μυλοποτάμου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ