Κρήτη: Παραδόθηκε η 38χρονη που έριξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της

Κρήτη: Παραδόθηκε η 38χρονη που έριξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της

Παραδόθηκε στις Αρχές η 38χρονη γυναίκα που έριξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η 38χρονη που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου περίπου 36 ώρες μετά τη λήξη του αυτοφώρου ενώ ήδη από χθες το μεσημέρι , έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Η γυναίκα, που είχε «εξαφανιστεί» μετά την επίθεση και την αναζητούσαν οι Αρχές, διώκεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Η επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου.


Κρήτη: Αυτοβούλως παραδόθηκε η 38χρονη που έριξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα «neakriti», η 38χρονη παρουσιάστηκε αυτοβούλως στις Αρχές περίπου 36 ώρες μετά τη λήξη του αυτοφώρου και το τέταρτο 24ωρο από την τέλεση της πράξης της ενώ ήδη από τη Δευτέρα το μεσημέρι έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Η 38χρονη, μεταδίδει το «neakriti», βρισκόταν σε επαφή από την Κυριακή με τον δικηγόρο της, για να παραδοθεί. Η ίδια φέρεται να υποστηρίζει ότι φοβόταν να παραδοθεί για αντίποινα ενώ όπως έχει πει σε δηλώσεις της στα μέσα ενημέρωσης έριξε το οξύ γιατί «θόλωσε» μετά από καβγά με τον 36χρονο.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στον Alpha, είχε δηλώσει πως εκείνη πέταξε το καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της και πως «δεν αισθάνεται περήφανη για την πράξη της». Σύμφωνα με τα όσα είπε η ίδια η 38χρονη, είχε συναντήσει συνολικά τέσσερις φορές τον 36χρονο στο ξενοδοχείο, μέσα σε διάστημα 40 ημερών καθώς όπως είπε «είχε ακόμη αισθήματα για εκείνον».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ