Κρήτη: Στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου 64χρονη με κορωνοϊό - Μεταφέρθηκε εσπευσμένα από τη Ρόδο

Κρήτη: Στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου 64χρονη με κορωνοϊό - Μεταφέρθηκε εσπευσμένα από τη Ρόδο

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου νοσηλεύεται η 64χρονη με κορωνοϊό που χθες μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ηράκλειο από τη Ρόδο.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο Ράδιο Κρήτη και το ekriti.gr ο Διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Τερζάκης, η 64χρονη μεταφέρθηκε στις 3 τα ξημερώματα διασωληνωμένη και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ.

Την ίδια ώρα, στην κλινική covid του Βενιζελείου, νοσηλεύεται και ο 44χρονος από τη Ρουμανία ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από ξενοδοχείο καραντίνας στη Χερσόνησο. Η κατάσταση της υγείας του είναι καλή, ανέφερε ο κ. Τερζάκης και συμπλήρωσε πως ο 44χρονος υπεβλήθη χθες και σε νέο τεστ το οποίο έδειξε ότι παραμένει θετικός στον κορωνοϊό.

Στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ νοσηλεύεται ο 57χρονος Ηρακλειώτης που νόησε από τον ιό καθώς τις προηγούμενες ώρες η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε επιδείνωση. Σύμφωνα με τον Διοικητή του ΠΑΓΝΗ, Γιώργο Χαλκιαδάκη, ο 57χρονος συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ και είναι το μοναδικό περιστατικό κορωνοϊού που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS