Κρήτη: «Θα παραδοθώ τη Δευτέρα» δήλωσε η γυναίκα που επιτέθηκε με καυστικό στον εν διαστάσει σύζυγό της

Κρήτη: «Θα παραδοθώ τη Δευτέρα» δήλωσε η γυναίκα που επιτέθηκε με καυστικό στον εν διαστάσει σύζυγό της

Τη Δευτέρα αναμένεται να παραδοθεί στις Αρχές η γυναίκα που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της στο Ηράκλειο, όπως αποκάλυψε η ίδια σε τοπικό μέσο της Κρήτης.

Όπως αναφέρει, συνεχίζει να διαφεύγει της σύλληψης και κρύβεται σε ασφαλές μέρος, φοβούμενη και το ενδεχόμενο αντιποίνων από μέλη της οικογένειας του θύματος.

Μιλώντας για την επίθεση, δίνει τη δική της εκδοχή για τους λόγους που την οδήγησαν να ρίξει καυστικό υγρό στον 36χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε στην Αθήνα και το Θριάσιο Νοσοκομείο και, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, κινδυνεύει να χάσει το μάτι του.

«Ο σύντροφός μου με απειλούσε»

«Το κίνητρο είναι δικό μου και ξέρω καλύτερα από τους συγγενείς του. Ο σύντροφός μου με απειλούσε πως αν θέλω να κάνω σχέση μετά απ’ αυτόν, θα πρέπει να περάσει καιρός για να συμβεί αυτό. Έλεγε πως εκείνος θα κάθεται στο κλαμπ στο οποίο εργάζεται σαν να μην τρέχει τίποτα, λες και κάνει κουμάντο στον κόσμο ολόκληρο», είπε προσθέτοντας: «Ήταν μπροστά μάρτυρες όταν μου έλεγε πως θα με σκοτώσουν οι άνθρωποί του αν τολμήσω να προχωρήσω στη ζωή μου. Ότι αυτός θα παντρευτεί και θα κάνει παιδιά ενώ εγώ θα πεθάνω. Αυτές ήταν οι κουβέντες του. Μόνο απειλές, ξυλοδαρμούς και βία έχω ζήσει στα χέρια του».

Είχα καταγγείλει ένα από τα αδέρφια του για ενδοοικογενειακή βία

Όπως υποστήριξε μάλιστα έχει κάνει μήνυση σε ένα από τα αδέρφια του, τον περασμένο Αύγουστο, για ενδοοικογενειακή βία, ενώ αναφέρει ότι την έχει χτυπήσει άλλος ένας αδελφός του, περιστατικό για το οποίο δεν προχώρησε ποτέ σε μήνυση.

«Η οικογένεια του δεν με ήθελε με τίποτα. Ήθελαν να μας χωρίσουν. Έτσι αυτός συμφώνησε να χωρίσουμε σε έναν καυγά που τον έδιωξα από το σπίτι μου, αλλά μου είπε να μην έχω ζωή. Να είμαι είτε μόνη μου, είτε με τον πρώην σύζυγο μου. Δεν δεχόταν άλλο σενάριο», ανέφερε.

Επιπλέον, η 38χρονη υποστήριξε ότι συνάντησε τον 36χρονο στο ξενοδοχείο όπου έγινε η επίθεση με το βιτριόλι τέσσερις φορές σε διάστημα ενάμιση μήνα. «Δεν ήταν μια φορά, όπως γράφουν, αλλά τέσσερις φορές. Αυτό κάτι λέει». «Συμφώνησε να χωρίσουμε μετά τον καυγά επειδή δεν με ήθελε η οικογένεια του όμως με όρους να είμαι μόνη αλλιώς θα με σκοτώσει», καταλήγει.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ