Κρήτη: Θρήνος για την 22χρονη Πένυ που σκοτώθηκε σε τροχαίο - «Δεν έπρεπε να φύγει»

Κρήτη: Θρήνος για την 22χρονη Πένυ που σκοτώθηκε σε τροχαίο - «Δεν έπρεπε να φύγει»

Το τελευταίο αντίο στην 22χρονη Πένυ, την αθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο το βράδυ του Σαββάτου στην Κρήτη, θα πουν σήμερα στις 3 μετά το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου στις Άνω Αρχάνες η οικογένειά της, συγγενείς και φίλοι.

Η άτυχη Πένυ ήταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο που οδηγούσε η φίλη της και με το οποίο επέστρεφαν από τις Κάτω Αρχάνες όπου είχε πάει για να επισκεφθεί τον πατέρα του συντρόφου της που έχασε πρόσφατα τη μητέρα του.

Το τροχαίο σημειώθηκε στο 13ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ηρακλείου-Αρχανών, όταν το αμάξι προσέκρουσε πάνω στο κράσπεδο και αναποδογύρισε.

Κάτοικοι της περιοχής λένε ότι πρόκειται για ένα σημείο χωρίς ιδιαίτερη επικινδυνότητα, αλλά με οχήματα που συχνά αναπτύσσουν ταχύτητες.

«Η Πέννυ καθόταν συνοδηγός αλλά δεν φορούσε ζώνη. Είχε και το παράθυρο ανοιχτό. Το αυτοκίνητο τράκαρε στο πεζοδρόμιο και ανασηκώθηκε. Έπεσε σε ένα δέντρο και όπως είχε ανοιχτό το παράθυρο το δέντρο της πήρε το κεφάλι. Την πήγαν στο Νοσοκομείο αμέσως αλλά η Πέννυ μας δεν τα κατάφερε» περιέγραψε τις συνθήκες του τροχαίου ο πατέρας του συντρόφου της 22χρονης.

Σύμφωνα με τον ίδιο η αδικοχαμένη κοπέλα θα αρραβωνιαζόταν τον γιο του σε μερικές ημέρες. «Ήταν ένα πολύ αξιόλογο κορίτσι και νιώθω σαν να έχω χάσει τη μεγάλη μου κόρη» πρόσθεσε ο ίδιος.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ