Μυστήριο με το θάνατο της 29χρονης Γαλλίδας -Δεν έπεσε στη χαράδρα, δεν είχε χτυπήματα

Μυστήριο με το θάνατο της 29χρονης Γαλλίδας -Δεν έπεσε στη χαράδρα, δεν είχε χτυπήματα

Με τον πιο τραγικό τρόπο ολοκληρώθηκε η αναζήτηση της 29χρονης Γαλλίδας τουρίστριας Βιολέτ Γκιγκανό που αγνοούνταν στην Κρήτη καθώς είχε να δώσει σημάδια ζωής από τις 24 Ιουνίου.

Η 29χρονη βρέθηκε νεκρή νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης, σε ένα γκρεμό, 5 χιλιόμετρα από το σημείο που είχε αφήσει το αυτοκίνητό της, στην παραλία Κριός.

Σύμφωνα με το cretapost, οι αρχές από την πρώτη στιγμή απέκλεισαν την εγκληματική ενέργεια καθώς δίπλα στο άψυχο σώμα της ήταν τα προσωπικά της αντικείμενα. Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η 29χρονη να έχασε τον προσανατολισμό της και σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες να εξαντλήθηκε. Δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο να γλίστρησε.

Το ίδιο σενάριο επισημαίνει και το flashnews,αναφέροντας ότι επικρατέστερη εκτίμηση δεν είναι ότι έπεσε στη χαράδρα, αλλά ότι η άτυχη κοπέλα έχοντας χάσει πλέον τον προσανατολισμό της και χωρίς να γνωρίζει προς τα πού να κατευθυνθεί για την επιστροφή της, έχασε τις δυνάμεις της.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Creta24, η νεαρή γυναίκα βρέθηκε πεσμένη ανάσκελα, ενώ από την πρώτη εικόνα δεν φαίνεται να είχε χτυπήματα. Όπως σημειώνει επίσης, το σημείο που βρέθηκε νεκρή, δεν ήταν σε χαράδρα, όπως ανέφεραν οι αρχικές πληροφορίες και επομένως δεν ήταν τόσο δυσπρόσιτο.

Τη σορό της 29χρονης Γαλλίδας μετέφεραν οι άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ Κρήτης
Σε κάθε περίπτωση, φως γύρω από τις συνθήκες θανάτου,της 29χρονης Βιολέτ, αναμένεται να ρίξει το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Η τελευταία φωτογραφία της 29χρονης πριν χαθούν τα ίχνη της
Μία φωτογραφία που ανάρτησε στα social media η 29χρονη Βιολέτ αποτελεί το… τελευταίο στιγμιότυπο λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της.

Στην εικόνα φαίνεται η νεαρή γυναίκα η οποία βρισκόταν στο Ελαφονήσι μετά από ώρες πεζοπορίας και απόλαυσε ένα δροσερό μπάνιο.

Η ίδια φαίνεται πως είναι απόλυτα ευτυχισμένη με τις διακοπές της στην Κρήτη ενώ όπως φαίνεται και από άλλες φωτογραφίες απολάμβανε το κάθε λεπτό στο νησί.

Μάλιστα, εκείνη την ημέρα, στις 24 Ιουνίου μίλησε για τελευταία φορά με την οικογένειά της στη Γαλλία περιγράφοντας τα όσα υπέροχα ζούσε κατά την διάρκεια των διακοπών της.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ