Ξανά στα δικαστήρια ο Νότης Σφακιανάκης – Ανοιχτό να μην εκδικαστεί η υπόθεση

Ξανά στα δικαστήρια ο Νότης Σφακιανάκης – Ανοιχτό να μην εκδικαστεί η υπόθεση

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας έχει προγραμματιστεί να εκδικαστεί σήμερα (02.12.2020) η υπόθεση του Νότη Σφακιανάκη, ο οποίος συνελήφθη μετά από έλεγχο των αστυνομικών αρχών καθώς στο αυτοκίνητο του εντοπίστηκαν ένα πιστόλι 9 χιλιοστών, δύο γραμμάρια κοκαΐνης και ένα τέιζερ.

Δεν αποκλείεται πάντως ο Νότης Σφακιανάκης να μην δικαστεί σήμερα λόγω των ειδικών μέτρων που ισχύουν στα δικαστήρια για την μη διασπορά του κορονοϊού.

Σε βάρος του τραγουδιστή έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για δύο πλημμελήματα, παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών για ιδίων χρήση.

Από την πλευρά της υπεράσπισης του Νότη Σφακιανάκη και συγκεκριμένα από τον δικηγόρο του Αλέξη Κούγια έχει υποστηριχθεί αφενός για τη ναρκωτική ουσία πως δεν ήταν δική του και αφετέρου για το όπλο πως είχε λήξει η άδεια για την κατοχή του και δεν είχε ανανεωθεί λόγω του κορονοϊού.

«Η κατηγορία της οπλοκατοχής του απεδόθη για τυπικούς λόγους, γιατί είχε λήξει η άδεια νομίμου κατοχής ενός μικρού όπλου διαμετρήματος 9 χιλιοστών, η οποία δεν είχε ανανεωθεί λόγω του κορονοϊού. Το συγκεκριμένο όπλο κατείχε επί δεκαετίες για την προσωπική του ασφάλεια λόγω της ιδιομορφίας του επαγγέλματός του και των ωρών που εργάζεται και των χρημάτων που μεταφέρει, αφού πολλοί συνάδελφοί του έχουν πέσει θύματα ληστειών και επικίνδυνων υποθέσεων.

Όσον αφορά τη μικροποσότητα ναρκωτικών, η οποία βρέθηκε στο αυτοκίνητό του, ο κ. Σφακιανάκης δήλωσε ότι δεν ήταν δική του, δίδοντας πλήρεις εξηγήσεις γι’ αυτήν» ανέφερε η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ