Κυψέλη-7χρονος Ανδρέας: Ισόβια κάθειρξη στη μητέρα του - «Καταπέλτης» ο εισαγγελέας

Κυψέλη-7χρονος Ανδρέας: Ισόβια κάθειρξη στη μητέρα του - «Καταπέλτης» ο εισαγγελέας

Η συγκλονιστική υπόθεση στην Κυψέλη με τον 7χρονο Ανδρέα είχε σοκάρει πλήθος κόσμου, καθώς το παιδάκι αφού δολοφονήθηκε, θάφτηκε στην ταράτσα ενώ αργότερα ο πατριός του, μετέφερε τα οστά του σε εργαλειοθήκη.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο επέβαλε την ποινή της ισόβιας κάθειρξης στη μητέρα του 7χρονου, η οποία ήταν και η μοναδική κατηγορούμενη στην υπόθεση, μετά την αυτοκτονία του πατριού του στις φυλακές Κέρκυρας.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη, ο εισαγγελέας κατά την αγόρευσή του έκανε λόγο για μία από τις πιο οδυνηρές υποθέσεις της καριέρας του. Εισηγήθηκε την επιβολή κάθειρξης 15 ετών στη μητέρα, για την οποία είπε πως είχε πλήρη αδιαφορία και αναισθησία για την τύχη των παιδιών της και εθισμό στα ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Ο εισαγγελικός λειτουργός αναφέρθηκε και στα βασανιστήρια που βίωσε ο μικρός Ανδρέας πριν φύγει από τη ζωή, επισημαίνοντας πως εάν η μητέρα δε γνώριζε θα είχε πάει στην αστυνομία.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ