Κυψέλη: Πώς πατέρας και αδελφός απήγαγαν την 22χρονη κόρη του - Την κλείδωσαν σε υπόγειο επειδή δεν εγκρίνουν τη σχέση της

Κυψέλη: Πώς πατέρας και αδελφός απήγαγαν την 22χρονη κόρη του - Την κλείδωσαν σε υπόγειο επειδή δεν εγκρίνουν τη σχέση της

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής. Ο 50χρονος πατέρας μαζί με τον 21χρονο γιο του και έναν φίλο τους βγήκαν με αυτοκίνητο στους δρόμους της Κυψέλης και άρχισαν να αναζητούν την κοπέλα.

Κάποια στιγμή την εντόπισαν ενώ έκανε βόλτα με τον 37χρονο φίλο της και τότε κατέβηκαν από το όχημά τους και με χρήση λεκτικής και σωματικής βίας άρπαξαν την νεαρή γυναίκα και την οδήγησαν σε υπόγειο διαμέρισμα στην Καισαριανή.

Είχαν φροντίσει να πάρουν το κινητό τηλέφωνο της 22χρονης, για να μην μπορεί να ζητήσει βοήθεια.

Πατέρας και αδερφός επιχείρησαν για ώρες να την πείσουν ότι είναι για το καλό της να διαλύσει αυτή τη σχέση, ενώ προσπάθησαν να διασφαλίσουν ότι δεν θα ενημερώσει την Αστυνομία.

Το πρωί της Δευτέρας η 22χρονη τους έπεισε ότι πρέπει να πάει στην τουαλέτα. Επειδή στο συγκεκριμένο χώρο δεν υπήρχε, χτύπησαν το κουδούνι μίας γνωστής τους που διαμένει σε πολύ κοντινή απόσταση για να τους εξυπηρετήσει και κάπως έτσι η νεαρή κοπέλα βρήκε την ευκαιρία να ενημερώσει την Αστυνομία.

Σε ελάχιστα λεπτά έφτασαν στο σημείο μηχανές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και περιπολικό της Άμεσης Δράσης, χτύπησαν την πόρτα του υπόγειου διαμερίσματος και όταν τους άνοιξαν την πόρτα αποκαλύφθηκε τι συμβαίνει.

Όλοι τους οδηγήθηκαν στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, όπου η 22χρονη κατήγγειλε τον πατέρα, τον αδελφό της και το τρίτο άτομο.

Οι δύο πρώτοι συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της αρπαγής κατά συναυτουργία.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS