Λάρισα: Ειδικό σωληνάκι με χειρουργείο στην 43χρονη που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της - Το είχε ξανακάνει ο δράστης

Λάρισα: Ειδικό σωληνάκι με χειρουργείο στην 43χρονη που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της - Το είχε ξανακάνει ο δράστης

Σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο και στο σώμα υπέστη η 43χρονη στη Λάρισα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της. Το θύμα του σοκαριστικού περιστατικού ενδοοικογενειακής βίας, που είναι εργαζόμενη σε σώματα ασφαλείας, νοσηλεύεται από χθες στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, το απόγευμα της Πέμπτης έκανε ένα χειρουργείο όπου της τοποθετήθηκε ειδικό σωληνάκι μετά την ρήξη νεφρού που υπέστη από τα βαριά χτυπήματα σε όλο της το σώμα, σπασμένα δόντια και τραύματα στην κοιλιακή χώρα και σε εσωτερικά της όργανα.

Ωστόσο, εκτός της νοσηλείας της λόγω των χτυπημάτων που υπέστη, ήδη δέχεται βοήθεια από ψυχολόγο, τόσο η ίδια όσο και τα ανήλικα παιδιά του ζευγαριού.

Του ζήτησε να χωρίσουν

Το αποτρόπαιο συμβάν έλαβε χώρα περίπου στις 4 τα ξημερώματα της Πέμπτης στο σπίτι του ζευγαριού, όταν ο άνδρας επιχειρηματίας άρχισε να χτυπά με μανία τη σύζυγό του. Ο λόγος κατά πηγές του onlarissa.gr, είναι επειδή η τελευταία του είχε ζητήσει να τερματίσουν τον γάμο τους, κατά τον οποίο είχαν αποκτήσει και δύο παιδιά. Γείτονες που άκουσαν την ταραχή ειδοποίησαν τις Αρχές, με τον δράστη να συλλαμβάνεται και την άτυχη γυναίκα να μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Όσο για τον επιχειρηματία ιδιοκτήτη καταστήματος εστίασης, οι εισαγγελικές αρχές τον παρέπεμψαν για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας. Η κράτησή του συνεχίζεται, ενώ έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί για την ερχόμενη Δευτέρα ενώπιον των ανακριτικών αρχών.

Είχε χειροδικήσει ξανά ο δράστης

Βάσει αναφορών από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο επιχειρηματίας είχε κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι στην σύζυγό του, καθώς είχαν σημειωθεί και άλλα παρόμοια περιστατικά. Μάλιστα τελευταία αποφάσισαν να ξαναπροσπαθήσουν να είναι μαζί σώζοντας την σχέση τους.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ