Λάρισα: Οδηγός λεωφορείου βρήκε πορτοφόλι γεμάτο χρήματα και έγγραφα και το παρέδωσε στην ιδιοκτήτριά του

Λάρισα: Οδηγός λεωφορείου βρήκε πορτοφόλι γεμάτο χρήματα και έγγραφα και το παρέδωσε στην ιδιοκτήτριά του

Οι αξίες της ανθρωπιάς και της ευσυνειδησίας δεν έχουν εκλείψει ακόμη.

Τρανό παράδειγμα, ένας οδηγός αστικού λεωφορείου στη Λάρισα, ο οποίος χθες το πρωί (21/06), εντόπισε μέσα στο όχημα ένα πορτοφόλι με χρήματα και στην κυριολεξία έφερε… «τα πάνω – κάτω» προκειμένου να βρει την ιδιοκτήτριά του και να τής το παραδώσει.


Όλα συνέβησαν χθες το πρωί στη γραμμή αστικού «3», όταν ο οδηγός εντόπισε το πορτοφόλι που δεν περιείχε μόνο χρήματα, αλλά και χρήσιμα έγγραφα.

Δυσκολεύθηκε πολύ να βρει την ιδιοκτήτρια του πορτοφολιού, ωστόσο, κατάφερε έπειτα από επίμονες προσπάθειες να βρει συγγενικό της πρόσωπο και έτσι, επικοινώνησε μαζί της. Μάλιστα, τής το παρέδωσε ο ίδιος χέρι με χέρι στο σημείο όπου βρισκόταν η κυρία, η οποία επιστρέφοντας από την εργασία της, το έχασε.

Η κυρία θέλησε να του προσφέρει κάποια αμοιβή για τον κόπο και την ευσυνειδησία του, όμως, εκείνος δεν δέχθηκε τίποτα. Παρά μόνον χάρηκε που κατάφερε να την βρει και να τής παραδώσει το πορτοφόλι.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ