Λεωφόρος Μαραθώνος: Σοκάρουν οι μαρτυρίες από το τροχαίο με τον νεκρό 34χρονο - «Έτρεχε τουλάχιστον με 160-180»

Λεωφόρος Μαραθώνος: Σοκάρουν οι μαρτυρίες από το τροχαίο με τον νεκρό 34χρονο - «Έτρεχε τουλάχιστον με 160-180»

«Το μπροστινό κομμάτι του αμαξιού είχε κοπεί τελείως στη μέση»

Σοκάρουν οι μαρτυρίες και οι περιγραφές από το μοιραίο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη Λεωφόρο Μαραθώνος, χθες τα μεσάνυχτα, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ένας 34χρονος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Κώστα Στάμου στο protothema.gr, το μαύρο ΙΧ που οδηγούσε ο 34χρονος κινούταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα με κατεύθυνση προς την Νέα Μάκρη. Στη στροφή που οδηγεί προς το Μάτι, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και καρφώθηκε σε ένα δέντρο.

 Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα το όχημα να κοπεί κυριολεκτικά στα δύο και το μπροστινό κομμάτι του να εκσφενδονιστεί στο διαχωριστικό διάζωμα. Ο θάνατος του οδηγού ήταν ακαριαίος και σοκαριστικός.

«Έτρεχε τουλάχιστον με 160-180 χιλιόμετρα την ώρα. Βρήκε στο δέντρο και εκσφενδονίστηκε γύρω στα 30 μέτρα πιο μπροστά. Το μπροστινό κομμάτι του αμαξιού είχε κοπεί τελείως στη μέση. Από τα πετάλια και μετά δεν υπήρχε αυτοκίνητο.

Ο άνθρωπος εκσφενδονίστηκε από το παρμπρίζ του αυτοκινήτου και πέθανε ακαριαία. Είχε τραύματα στο λαιμό δεν ξέρω αν είχε αποκολληθεί το κεφάλι του εντελώς. Η μία συνάδελφος μου είπε ότι κόπηκε σχεδόν τελείως το κεφάλι», λέει στο protothema.gr ο κ. Νίκος, υπεύθυνος του ξενοδοχείου μπροστά από το οποίο συνέβη το σοβαρό δυστύχημα.

 Εκείνη την ώρα, στο ξενοδοχείο βρίσκονταν δύο υπάλληλοι οι οποίοι άκουσαν το μπαμ και βγήκαν έξω να δουν τι είχε συμβεί.

 Μόλις είδαν τον 34χρονο στο έδαφος σχεδόν αποκεφαλισμένο τον σκέπασαν με ένα σεντόνι ενώ ένας άλλος υπάλληλος πήρε έναν πυροσβεστήρα προκειμένου να σβήσει τη φωτιά που εκδηλώθηκε στη μηχανή του αυτοκινήτου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ