Λέσβος: Αυτός είναι ο αστυνομικός που βίασε την 14χρονη

Λέσβος: Αυτός είναι ο αστυνομικός που βίασε την 14χρονη

Πρόκειται για τον 53χρονο Ευστράτιο Μυρογιάννη γεννηθέντα στον Καναδά

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του 53χρονου αστυνομικού και προπονητή βόλεϊ που κατηγορείται για τον βιασμό ενός ανήλικου κοριτσιού, μόλις 14 ετών, στη Λέσβο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται για τον ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗ Ευστράτιο του Ευαγγέλου και της Μαρίνας, γεννηθέντα την 28-11-1969 στον Καναδά.

Την Τρίτη το πρωί η απολογία του

Yπενθυμίζεται ότι ο 53χρονος νωρίτερα σήμερα ζήτησε και πήρε προθεσμία για ακόμη μέρα για την απολογία του και συνεπώς θα απολογηθεί αύριο, Τρίτη (2/8) στις 11 το πρωί.

Ο κατηγορούμενος μεταφέρθηκε το πρωί στα δικαστήρια από τα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου, κάτω από ισχυρή αστυνομική φρούρηση. Έξω από τα δικαστήρια δέχθηκε φραστικές επιθέσεις από συγκεντρωμένους μεταξύ των οποίων και οι γονείς της 14χρονης που κατήγγειλε το βιασμό της.

Στον ανακριτή παρουσιάστηκε συνοδευόμενος από δικηγόρο Αθηνών, αφού ο δικηγόρος της Μυτιλήνης που είχε διορίσει παραιτήθηκε χθες το μεσημέρι και κανένας δικηγόρος δεν δέχθηκε να αναλάβει την υπεράσπισή του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ