Ληστεία σε μεγάλη δισκογραφική στη Βούλα: Τραυματισμένος στο νοσοκομείο γνωστός μουσικοσυνθέτης

Ληστεία σε μεγάλη δισκογραφική στη Βούλα: Τραυματισμένος στο νοσοκομείο γνωστός μουσικοσυνθέτης

Ληστεία στα γραφεία μιας από τις πιο μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Τετάρτης στην περιοχή της Βούλας.

Σύμφωνα με όσα τις πρώτες πληροφορίες, οι άγνωστοι δράστες χτύπησαν το κτήριο στο οποίο στεγάζονται τα γραφεία μιας εκ των πιο μεγάλων δισκογραφικών εταιρειών στην λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος της Βούλας.

Όπως ανέφερε το OPEN, οι ληστές φορούσαν κουκούλες και ακινητοποίησαν τον φύλακα του τριώροφου κτιρίου, πιθανότατα με αιχμηρό αντικείμενο, το οποίο στη συνέχεια άρχισαν να ψάχνουν σπιθαμή προς σπιθαμή.

Σύμφωνα με το «Happy Day», από τη ληστεία τραυματίστηκε και νοσηλεύεται σοβαρά στο νοσοκομείο πολύ γνωστός μουσικοσυνθέτης, που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο κτίριο.

Την υπόθεση θα αναλάβει το Τμήμα Ασφάλειας και το πρώτο που θέλουν να δουν, αφού πήραν δακτυλικά αποτυπώματα, είναι αν υπάρχουν κάμερες στο σημείο και αν έχουν καταγράψει τις κινήσεις των δραστών ή τη διαφυγή τους μετά τη ληστεία.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 18|04|24 17:22

Cupra Leon e-TSI 150 PS ... Με σπορ DNA [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ