ΕΛΛΑΔΑ

Mad Clip: Γιατί συνελήφθη ο γνωστός τράπερ μετά από κινηματογραφική καταδίωξη στην Αθήνα

Στο Αστυνομικό Τμήμα του Μοσχάτου με χειροπέδες βρέθηκε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης ο γνωστός τράπερ Mad Clip, κατά κόσμον Παναγιώτης Αναστασόπουλος.Όλα ξεκίνησαν όταν ο ιδιαίτερα δημοφιλής στο νεανικό κοινό μουσικός δεν σταμάτησε σε έλεγχο μετά από σήμα ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ. Μάλιστα επιτάχυνε το όχημα που οδηγούσε και τότε ακολούθησαν σκηνές βγαλμένες από τον... κινηματογράφο.

Ο τράπερ Mad Clip παραβίασε τέσσερις κόκκινους σηματοδότες με ιλιγγιώδη ταχύτατα, ωστόσο δεν κατάφερε να ξεφύγει από τους αστυνομικούς οι οποίοι τελικά ακινητοποίησαν το ΙΧ του και τον συνέλαβαν.


Ακολούθως με χειροπέδες οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μοσχάτου. Οι κατηγορίες που αντιμετώπισε ο 34χρονος αφορούσαν σε απείθεια και επίθεση κατά των αστυνομικών που τον συνέλαβαν. Τελικά σε βάρος του δεν σχηματίστηκε δικογραφία και αφέθηκε ελεύθερος, αφού του βεβαιώθηκε σειρά από χρηματικά και διοικητικά πρόστιμα, όπως αυτό της άσκοπης μετακίνησης.

Ποιος είναι ο Mad Clip
Το πραγματικό του όνομα είναι Peter Αναστασόπουλος και γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη από Έλληνες γονείς. Ο Mad Clip είναι Ελληνοαμερικανός τράπερ που ανήκει στο δυναμικό της δισκογραφικής εταιρίας Capital Music.

Έγινε γνωστός με το τραγούδι Dealer σε συνεργασία με τον Yung Light το 2017. Από τότε έχουν ακολουθήσει πολλά γνωστά του τραγούδια, όπως το «ΜΑΜΑ», «Kotera», «Sinthikes» και άλλα τα οποία έχουν ξεπεράσει τις 100εκ. προβολές. Έχει βγάλει 3 άλμπουμ , το «Super trapper»,«O Amerikanos LP» και το «Super Trapper 2».

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ Υ

Η μικρή Ευρώπη

 Copyright © 2020 YSTEROGRAFO NEWS