Μακελειό στη Λούτσα: 10 άτομα για την εξαπλή εκτέλεση συνέλαβαν οι τουρκικές Αρχές - Εκτιμούν ότι ετοίμαζαν χτύπημα στην Κωνσταντινούπολη

Μακελειό στη Λούτσα: 10 άτομα για την εξαπλή εκτέλεση συνέλαβαν οι τουρκικές Αρχές - Εκτιμούν ότι ετοίμαζαν χτύπημα στην Κωνσταντινούπολη

Σε 10 υπόπτους πέρασαν χειροπέδες οι τουρκικές Αρχές, άτομα τα οποία εκτιμάται ότι εμπλέκονται στη μαφιόζικη εκτέλεση έξι Τούρκων στη Λούτσα.

Σύμφωνα με την Hurriyet, οι Αρχές της Τουρκίας εκτιμούν ότι οι συλληφθέντες ανήκουν στην οργάνωση του αρχιμαφιόζου Barıs Boyun και ότι ετοίμαζαν χτύπημα στην Κωνσταντινούπολη για να εκδικηθούν την εκτέλεση των συντρόφων τους στην Αθήνα.

Το πρακτορείο ειδήσεων ANKΑ αναφέρει ότι οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια εφόδων που έκανε η αστυνομία σε σπίτια στην Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη.

Σημειώνεται ότι οι 10 ύποπτοι τέθηκαν υπό κράτηση.

Η μαφιόζικη εκτέλεση

Υπενθυμίζεται ότι δολοφονική εκτέλεση με τους έξι νεκρούς Τούρκους σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (11/9) στη Λούτσα και οι πρώτες ενδείξεις έκαναν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών που εμπορεύονται ναρκωτικά.

Οι περισσότεροι από 20 κάλυκες που βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος, αλλά και το ίδιο το σημείο της εκτέλεσης δίνουν τα πρώτα στοιχεία για το πώς κινήθηκαν οι δολοφόνοι, αλλά και το πόσο καλά οργανωμένο ήταν το σχέδιο.

Αμέσως μετά την εγκληματική ενέργεια, η ΕΛ.ΑΣ. εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, σημαίνοντας συναγερμό σε λιμάνια και αεροδρόμια για αυξημένους ελέγχους.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ