Μακρινίτσα: Νέα σοκαριστικά στοιχεία για τη διπλή δολοφονία -Πώς επιτέθηκε στα αδέλφια ο μαινόμενος δράστης

Μακρινίτσα: Νέα σοκαριστικά στοιχεία για τη διπλή δολοφονία -Πώς επιτέθηκε στα αδέλφια ο μαινόμενος δράστης

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η ελληνική κοινή γνώμη τις δραματικές εξελίξεις της διπλής δολοφονίας στη Μακρινίτσα, με θύματα μία 28χρονη και τον αδερφό της και φερόμενο ως δράστη τον εν διαστάσει σύζυγο της πρώτης.

Η 28χρονη Κωνσταντίνα και ο 30χρονος αδελφός της, Γιώργος βρήκαν τραγικό θάνατο από τον εν διαστάσει σύζυγο της πρώτης.

Οπως αποκαλύπτει το thenewspaper.gr, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο φερόμενος ως δράστης συμπεριφέρεται βίαια στη σύζυγό του και στην οικογένειά της καθώς την περασμένη Πέμπτη σύμφωνα με μαρτυρίες, μετέβη στο πατρικό σπίτι στη Μακρινίτσα και έστησε καβγά, χτυπώντας μάλιστα την άτυχη 28χρονη και τους γονείς της. Για τον λόγο αυτό, η οικογένεια είχε ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του, τα οποία όμως δεν είχαν εκδικαστεί.

Σύμφωνα με το τοπικό Μέσο, η 28χρονη το τελευταίο διάστημα ανέβαινε έναν «γολγοθά» κατά τη διάρκεια της συμβίωσής της με τον 31χρονο και αναφορές λένε ότι τα περιστατικά βίας ήταν πολλά και τα ξεσπάσματα συχνά. Μέχρι που το ποτήρι ξεχείλισε και η Κωνσταντίνα αποφάσισε να πάρει το παιδί της και να μεταβεί στο σπίτι των γονιών της μέχρι να επανεξετάσει τη σχέση της με τον φερόμενο ως δράστη.

Ακολούθησαν ωστόσο τα τραγικά γεγονότα το βράδυ της Δευτέρας με τα δύο άτυχα αδέρφια να δολοφονούνται.

Το χρονικό της τραγωδίας
Το διπλό έγκλημα έγινε γύρω στις 8 το βράδυ της Δευτέρα όταν ο 31ενός ετών άνδρας πήγε στο σπίτι των πρώην πεθερικών του όπου ζούσε και η πρώην σύζυγος με το δύο ετών παιδάκι τους. Το χρονικό της τραγωδίας ξεδιπλώνει το magnesianews.gr.

Όπως αναφέρει, γύρω στις 7.30 το απόγευμα ο 31χρονος Δ.Ρ. πήγε με το αυτοκίνητό του με μαχαίρι που είχε μαζί του με λάμα μήκους περί στα 20 εκατοστών στο πατρικό σπίτι της πρώην συζύγου του στην Αγ. Τριάδα Μακρινίτσας, στο οποίο έχει πρόσβαση κάποιος από καλντερίμι και βρίσκεται κάτω από την πλατεία του χωριού.

Το ζευγάρι ήταν σε διάσταση από τον Δεκέμβριο και η νεαρή είχε μετακομίσει στο πατρικό της σπίτι μαζί με το 2,5 ετών αγοράκι τους. Ο δράστης σύμφωνα με πληροφορίες ενοχλούσε τακτικά την πρώην σύζυγό του και μάλιστα η οικογένειά της είχε ενημερώσει και την Αστυνομία.

Χθες, ο 31χρονος πήγε στο πατρικό σπίτι της πρώην συζύγου του, του άνοιξε την πόρτα του ισογείου η πρώην πεθερά του κι εκείνος την τραυμάτισε ελαφρά στο πρόσωπο. Η 28χρονη ακούγοντας τις φωνές της μητέρας της κατεβαίνει τις σκάλες (το σπίτι είναι διώροφο) και ο 31χρονος την μαχαίρωσε στα πλευρά και στην κοιλιά.

Ο 30χρονος αδερφός της νεαρής έχει ειδοποιηθεί για την φασαρία και φτάνει στο σπίτι. Στην εξώπορτα, στην αυλή του σπιτιού, έρχεται αντιμέτωπος με τον δράστη, ο οποίος τον τραυματίζει θανάσιμα με μαχαιριές κοντά στην καρδιά.

Ο δράστης, διέφυγε με το όχημά του, αλλά έγινε αντιληπτός από αστυνομικό εκτός υπηρεσίας τον οποίο καταδίωξε με το ιδιωτικό του αυτοκίνητο. Προς τον Αγ. Βλάσιο χάνονται τα ίχνη του, ωστόσο ο αστυνομικός έχει δώσει σήμα και η Αστυνομία «χτενίζει» την περιοχή. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, εντοπίζουν και εγκλωβίζουν τον 31χρονο, ο οποίος συλλαμβάνεται από τους αστυνομικούς και οδηγείται Αστυνομικό Μέγαρο Μαγνησίας.

Πληροφορίες, αναφέρουν ότι παλαιότερα, ο 31χρονος είχε οδηγηθεί για ψυχιατρική εξέταση, ενώ δεν εργάζονταν κάπου, καθώς λάμβανε σύνταξη λόγω τροχαίου ατυχήματος που είχε στο παρελθόν.

Κάτοικος Μακρινίτσας: Είχε απειλήσει πολλές φορές
Η κ. Έφη, κάτοικος της Μακρινίτσας, που γνώριζε τα δύο θύματα μίλησε σήμερα στο Mega τονίζοντας ότι ο φερόμενος ως δράστης «είχε απειλήσει πολλές φορές» .

«Έφυγαν δύο εξαιρετικά παιδιά άδικα. Λεπτομέρειες δεν ξέρω. Αυτό που έμαθα από τους συγχωριανούς μου είναι ότι ο πρώην σύζυγος της κοπέλας μπήκε μαινόμενος στο σπίτι τους, πήγε ο αδερφός να υπερασπιστεί την κοπέλα, και έκανε ό,τι έκανε ο δράστης. Ο αδερφός της κοπέλας πέθανε ακαριαία. Ήταν και οι δύο εξαιρετικοί άνθρωποι. Τον δράστη τον έχω δει μόνο μια φορά από μακριά. Είχε απειλήσει πολλές φορές, για αυτό οι γονείς και ο αδερφός της κοπέλας την πρόσεχαν συνεχώς, δεν την άφηναν μόνη της. Ήταν πολύ νέο ζευγάρι, ήταν 2-3 χρόνια μαζί, και είχαν χωρίσει πρόσφατα. Και την μητέρα των παιδιών τραυμάτισε ο δράστης, τη μαχαίρωσε στο πρόσωπο. Δεν γνωρίζω που ήταν εκείνη την ώρα το παιδάκι. Δεν ήθελε να χωρίσει αυτός με τη σύζυγό του. Αλλά εμείς ξέραμε ότι υπήρχε καθημερινά ένταση στο σπίτι και λογικό ήταν και ο γάμος κάποια στιγμή να λυθεί», είπε η κ. Έφη.

«Λόγω της συμπεριφοράς του δράση την περίοδο της συμβίωσης με την 28χρονη κοπέλα, την Κωνσταντίνα, έφτασαν στο διαζύγιο. Η συμπεριφορά του ήταν κακοποιητική σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε και έτσι ήταν σε διάσταση. Ο δράστης έκανε προσπάθειες να προσεγγίσει την κοπέλα εκ νέου, εκείνη δεν ήθελε να επιστρέψει στο σπίτι. Έχουν μαζί ένα αγοράκι. Η τελευταία επίσκεψη του δράστη στο σπίτι της κοπέλας προκειμένου να την μεταπείσει ήταν και η μοιραία. Η κοπέλα είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα και είχε ζητήσει την απομάκρυνση του πρώην συζύγου της», ανέφερε από την πλευρά του ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καρεκλίδης.

«Η πληροφορία που έχω για τον δράστη ήταν ότι έπαιρνε αναπηρική σύνταξη από τροχαίο, και δεν εργαζόταν. Και τα δύο αδέλφια ήταν πολύ αγαπητά, και το αγόρι, ο Γιώργος ετοιμαζόταν να φτιάξει τη δική του οικογένεια. Ήταν μοιραία τα τραύματα. Ο δράστης κρατείται αυτή τη στιγμή, και εντός της ημέρας θα οδηγηθεί στον ανακριτή», πρόσθεσε ο ίδιος.

Θρήνος φίλων και γνωστών για το χαμό των δύο αδερφών στη Μακρινίτσα
Μόλις έγινε γνωστή η δολοφονία των δύο νέων παιδιών, φίλοι και γνωστοί δεν μπόρεσαν να κρύψουν την οδύνη αλλά και τον θυμό τους για τον αδόκητο αυτό χαμό των δύο χαμογελαστών και όλο ζωή παιδιών. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «γέμισαν» από μηνύματα φίλων και γνωστών των δύο παιδιών. 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS