Μάνδρα - Δολοφονία 17χρονου: Συνελήφθη ο 14χρονος αδερφός του, υπέγραψε την ομολογία του

Μάνδρα - Δολοφονία 17χρονου: Συνελήφθη ο 14χρονος αδερφός του, υπέγραψε την ομολογία του

Στη σύλληψη του 14χρονου, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε τον 17χρονο αδερφό του, προχώρησε η Αστυνομία.

Ο έφηβος είχε ομολογήσει προφορικά την πράξη του και οδηγήθηκε στο σημείο της δολοφονίας, προκειμένου να γίνει αναπαράσταση και να υποδείξει το σημείο που πέταξε το όπλο.

Τόσο το παιδί όσο και ο πατέρας του προσήλθαν στη ΓΑΔΑ όπου επί ώρες κατέθεταν. Ο 14χρονος υποστήριξε πως στόχευσε αγριογούρουνο και ότι σκοπός του δεν ήταν να πυροβολήσει τον αδερφό του.

Αργότερα υπέγραψε την ομολογία του και συνελήφθη από τους αστυνομικούς. Ο 14χρονος είχε δηλώσει προφορικά ότι όλα έγιναν κατά λάθος και ήταν ατύχημα. Ο αδερφός του θύματος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα στις 11 το πρωί του Σαββάτου.

Το χρονικό της υπόθεσης

Από το απόγευμα της Πέμπτης ξεκίνησε το θρίλερ γύρω από τον θάνατο του 17χρονου παιδιού η σορός του οποίου εντοπίστηκε σε αγροτοδασική περιοχή στην Μάνδρα.

Τον 17χρονο εντόπισε νεκρό ένας περαστικός βοσκός δίπλα από αγροτικό δρόμο στη θέση Λούτσα της Μάνδρας ενώ η σορός έφερε τραύμα από σφαίρα ψηλά στον αυχένα. Δίπλα στη σορό οι αστυνομικοί εντόπισαν δύο φυσίγγια από κυνηγετική καραμπίνα.

Ερωτηματικά προκαλούσε, μέχρι τελευταία, το γεγονός ότι ο 14χρονος και ο πατέρας των παιδιών αναζητούνταν ως αργά το βράδυ από τους αστυνομικούς προκειμένου να καταθέσουν. Και οι δύο προσήλθαν στην ΓΑΔΑ όπου έμειναν μέχρι τις πρώτες, πρωινές ώρες.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ