Μάνος Δασκαλάκης: «Η Ρούλα πίστευε ότι το πένθος θα μας έφερνε πιο κοντά» - «Βροχή» ερωτήσεων από τον Κούγια

Μάνος Δασκαλάκης: «Η Ρούλα πίστευε ότι το πένθος θα μας έφερνε πιο κοντά» - «Βροχή» ερωτήσεων από τον Κούγια

Στα πιθανά κίνητρα της Ρούλας Πισπιρίγκου επικεντρώθηκαν οι ερωτήσεις του Αλέξη Κούγια προς τον Μάνο Δασκαλάκη με το δικαστήριο να επιτρέπει στο συνήγορο να υποβάλει ερωτήσεις και για τις υποθέσεις της Μαλένας και της Ίριδας, με μειοψηφία της προέδρου του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Ο Αλέξης Κούγιας υπέβαλε ερωτήσεις στον μάρτυρα σχετικά με την υπόθεση της Τζωρτζίνας.

  • Αλ. Κούγιας: Εμμένετε στην άποψη σας ότι ο λόγος για τους θανάτους ήταν η εκδίκηση; Το λέτε μόνο για την Τζωρτζίνα;
  • Μ.Δασκαλάκης: Για την Τζωρτζίνα το είπα αποκλειστικά. Είναι μία εικασία. Όπως και ότι το πένθος θα μας έφερνε πιο κοντά.
  • Αλ.Κούγιας: Αυτό δεν το έχετε πει ξανά. Έχετε καταθέσει πως θα είχε απειλήσει πως θα σας πάρει παιδιά κλπ. Πως συνδυάζετε το ότι θα σας πάρει τα παιδιά με το ότι τα σκότωσε;
  • Μ. Δασκαλάκης: Δεν τα είδα ξανά τα παιδιά. Η ίδια κατάληξη είναι.

Στη συνέχεια ο κ. Κούγιας θέλησε να υποβάλει ερώτηση στον κ. Δασκαλάκη και για την περίπτωση της Μαλένας με την πρόεδρο να λέει στο μάρτυρα να μην απαντήσει και τελικά η ερώτηση να επιτρέπεται με απόφαση του δικαστηρίου. O Μάνος Δασκαλάκης απάντησε πως για τον θάνατο της Μαλένας κίνητρο της κατηγορούμενης ήταν να μην μείνει μακριά, καθώς εκείνη θα έπρεπε να είναι στην Αθήνα με το παιδί και εκείνος να δουλεύει στην Πάτρα.

  • Αλ. Κούγιας: Δηλαδή εσείς θα μένατε μόνος στην Πάτρα και θα κάνατε τι;
  • Μ. Δασκαλάκης : Μπορεί επειδή θα έμενα μόνος και θα έκανα ό, τι ήθελα. Είχε προηγηθεί εξωσυζυγική σχέση που είχα το 2018.

Όσο αφορά την υπόθεση του θανάτου της Ίριδας ο μάρτυρας είπε πως είχαν χωρίσει και ήθελε "να τον γυρίσει κοντά της"

Ο Αλέξης Κούγιας εστίασε και σε τρυφερά μηνύματα που το ζευγάρι είχε ανταλλάξει την επίμαχη περίοδο σε μια προσπάθεια να καταδείξει πως «η σχέση δεν είχε διαλυθεί» και πως ο μάρτυρας επεδίωκε να διατηρήσουν τη σχέση τους εκφράζοντας την αγάπη και το θαυμασμό του στην 34χρονη.

Ο μάρτυρας ερμηνεύοντας τα μηνύματα ανέφερε πως είναι «μεγάλα λόγια και προσπάθεια να ξανά είμαστε μαζί». «Ήταν η μάνα των παιδιών μου» είπε αναφερόμενος σε κοινές τους φωτογραφίες ενώ η Τζωρτζίνα ήταν ήδη παραπληγική επαναλαμβάνοντας πως εκείνη την περίοδο υποκρινόταν.

  • Αλ.Κούγιας: Πόσα χρόνια θα κράταγε αυτή η υποκρισία ;
  • Μ.Δασκαλάκης: Όσα … για να είμαι δίπλα στο παιδί μου… Έχω μείνει για το καλό του παιδιού μου. Κάθε φορά που της έλεγα να χωρίσουμε αντιδρούσε με απειλές και ότι δεν θα ξαναδώ τα παιδιά μου.

Ο Μάνος Δασκαλάκης σχολίασε πως τα μηνύματα στα οποία αναφέρεται η υπεράσπιση είναι αποσπασματικά και δεν γίνεται λόγος σε αυτά που αφορούσαν τα «ξεσπάσματα ζήλιας» της κατηγορούμενης.

Μάλιστα, από την έδρα, μετά από σχετική παρέμβαση της εισαγγελέως, τονίστηκε πως θα αναζητηθεί το σύνολο των μηνυμάτων τα οποία υπάρχουν σε cd στη δικογραφία.

Η κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη συνεχίζεται την προσεχή Παρασκευή.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ